Kuudes osa Avaa Euroopan toimisto, puhumme kanssa uusi myyntijohtaja

Kuudes osa Materials Technology on Chengzhou, Leuka pitää keskuspaikkanaan yritys, joka kehittää ja valmistaa Grafeeni ja Grafeeni oksidi materiaaleja. Äskettäin yhtiö avasi myyntikonttorin Euroopassa ja nimitti Bernhard Münzing myynnin johtajana.

Bernhard oli riittävästi osallistumaan haastattelussa Grafeeni-info. Bernhard on insinööri, keskittyen kemia, joka on toiminut eri tehtävissä myynnin, materiaalin hallinta, markkinointi ja liiketoiminnan kehitys Iso sekä normaali kokoinen kemianteollisuuden yritykset.

K: ymmärrämme kuudennen Element (T6E) tuottaa nykyään Grafeeni hiutaleet ja Grafeeni oksidi 100 tonnia/vuosi tehtaan Chengzhou. Onko tämä totta? Voi kertoa meille jotain osalta nykyinen tuotantolaitos?

Meillä nykyiseen tuotantoon, kuten ohjaajan 110 t / Grafeeni oksidi vastaavasti 55 t / Grafeeni Changzhou tehtaalla. Kasvi on uusinta ja automatisoida hyvin pitkälle.

K: millaisia materiaaleja do T6E tarjoaa? Mitkä ovat kohdistaa sovelluksia?

Kuudes osa (Changzhou) Materials Technology tarjoaa eri laatuja Grafeeni oksidi myös vesipohjainen keskeyttäminen kulloistenkin Grafeeni erityisesti suunniteltu eri sovelluksia. Grafeeni keskeytykset ovat myös saatavilla. Tällä hetkellä keskitymme pinnoitteet, polymeerit (muovit, komposiitit, kuitu), kumi ja paristot.

K: Onko olemassa mitään kaupallisten tuottajien/mateirals, jotka käyttävät Grafeeni selittävien, jonka voit jakaa kanssamme?

Toimitamme kaupallisia määriä pinnoite, mykerökukkainen ja kuitu yrityksille

K: T6E työskentelee myös toisen tuotantolaitoksen, ja tämä on kapasiteetin tai 250 t / a mennä tai 125 t / a Grafeeni hiutaleita. Kaikki päivitykset että uusi kasvi?

Asennamme tällä hetkellä toisella tuotantolinjalla, joka tuo koko kapasiteetti 250 t / a Grafeeni oksidi vastaavasti 125 t / a Grafeeni. Rivi on juuri aikeissa tulla otetuksi.

K: T6E pyrkii olemaan enimmäkseen aineistojen toimittaja ei Grafeeni sovelluskehittäjä. Useimmat analyytikot, että markkinoiden Grafeeni materiaalien pysyy pieni tulevina vuosina. Mikä on T6E's mieltä? Onko kannattavaa liiketoimintaa vain antamaan materiaalit?

Kuudes osa (Changzhou) Materials Technology kehittää sovelluksia Grafeeni tarjoaa luottamuksellista osaamista asiakkaille alle salassapitosopimukset. Asiakkaat lopulta ostaa Grafeeni materiaalia ja käyttävät tuotteissaan. Olemme vakuuttuneita, että tämä parantaa Grafeeni markkinoiden nopeampi kuin paljon asiakkaita voi osallistua. Erityistapauksissa meillä development sopimuksia asiakkaiden kanssa.

Kysymys: joulukuuta 2015 T6E käynnisti uuden Grafeeni-sinkki korroosionestomenetelmänä primer. Ole tästä oppaasta nyt kaupallisesti saatavilla? T6E kehittää edelleen näitä aineita tai jää painopiste perus Grafeeni aineen tarjonta?

Teknologia kehitettiin ja patentoima kuudennen Element (Changzhou) Materiaalitekniikka. Tällä hetkellä on yksi käyttöluvan, joka käyttää tätä teknologiaa ja tarjoaa primer markkinoille. Kuten edellä todettiin, jatkamme kehitystä sovelluksia ja tarjoaa tietotaitoa samoin kuin asianmukaiset Grafeeni asiakkaille.

K: T6E auttaa yrityksiä kehittämään Grafeeni kohottaa paristojen. Tuotteiden päivityksiä? Kun meidän pitäisi odottaa nähdä nämä akut markkinoilla? Mikä on mielipiteenne viime Grafeeni varaustason ilmoitukset Kiinasta?

Kuudes osa (Changzhou) Materials Technology on prototyyppejä Grafeeni materiaalia paristojen tällä hetkellä testata eri asiakkaille. Odotamme, että nämä asiakkaat käynnistää tuotteitaan vuonna 2017. Ottaa Kiinan suurin akku tuottaa maailmanlaajuisesti vahva tutkimus- ja kehitystoimintaan nämä ilmoitukset eivät ole yllätys. Ne ovat vakavia.

K: T6E hiljattain Euroopan. Mikä voi kertoa siitä, että toimintaa? Mitä suunnitelmia T6E's tavoittaa maailmanlaajuisen Grafeeni asiakkaita?

EMEA-alueen kemianteollisuus on viimeaikainen kehitys materiaalien ja biotieteiden paljon piilotettuja maailmanmestarit kärjessä. Kuudes osa viraston tehtävänä on määrittää liikesuhteen ja myynnin nämä mestarit. Euroopan on ensimmäinen askel luoda maailmanlaajuinen myynti- ja jakeluverkosto seuraavan vuoden aikana.

Kiitos Bernhard, onnea sekä sinulle että kuudennen Element!