Kuudes osa suunnitelmia rahoituksen 1 miljardia yuania rakentaa Grafeeni järjestelmä

Kuudes osa materiaalit technology Co, Ltd, vuonna 2011 on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut t & k tuotanto ja myynti Grafeeni jauhetta ja tekninen kehitys Grafeeni sovelluksia. Päivänä lokakuuta 2014 Oyj hyväksyttiin kansallinen pk-yritysten osuus siirtojärjestelmän Co, Ltd

Kuudes tekijä on ensimmäinen julkinen yhtiö, jonka pääasiallista liiketoimintaa on Grafeeni Kiinassa ja tuotantokapasiteetin Grafeeni jauhe ja CVD Grafeeni elokuvan ainoa yritys. Nyt se on kokonaan omistama subcompany Wuxi Grafeeni elokuva technology Co, Ltd, joka keskittyy tuotannon CVD Grafeeni elokuvan. Kuudes osa ja Grafeeni tekniikalla on yli 50 T & k ihmiset ja yli 100 Grafeeni liittyvien patenttien, mukaan lukien 34 patentteja myönnetään. Samaan aikaan me palkattiin kansainvälisesti tunnettu Grafeeni asiantuntija Rodney S. Ruoff chief asiantuntijana.

Vuonna 2015, kuudennen osan myyntituloista on 23 miljoonaa yuania, 637 prosenttia viime vuonna, sen odotetaan yli 300 prosenttia kasvua vuonna 2016 tältä pohjalta. Kuudes osa on kehittänyt sinkki-allyyli raskas korroosionestomenetelmänä pinnoitteet kanssa Dow Chemical ja suola spray aika korroosionestomenetelmänä pinnoitteet pääsee yli 3000 h kaukana perinteisen korroosionestomenetelmänä pinnoitteet (kansallinen standardi suola spray aika on 600 h). Tällä hetkellä raskas korroosionestomenetelmänä pinnoitteet on käytetty laajalti offshore-tuotannolla ja oceaneering. Samaan aikaan yhtiön Grafeeni tuotteita myös sovellettu PA6, PET, kumi, EPS ja muilla suurpolymeerit aloilla.

Yhtiö otetaan kuudes osa foorumina rakentaa Grafeeni alan ketju: Valitse hallitseva yrityksiä eri aloilla, yhteistyötä luoda Grafeeni ekosysteemin. Lukuun ottamatta Wuxi Grafeeni elokuva technology Co, Ltd yritys on sijoittanut viisi yritystä, jossa suuret Grafeeni kumi, thermal johtavalla Grafeeni elokuva, Grafeeni korroosionestomenetelmänä pinnoite ja niin edelleen. Vuonna 2020 myynnin määrän kasvavan 1 miljardia yuania. Jotta yhteistyötä yritys luoda strategisen suunnitelman kehittäminen Grafeeni ekosysteemi, yhtiö aikoo rahoittaa 50 miljoonaa -1 miljardia yuania äskettäin uusia tuotteita ja edistämällä Grafeeni tuotteiden kehittämiseksi.