Käytännön tuotteiden grafeeni on jaettu kahteen luokkaan

Ensimmäinen, Grafeeni materiaali profiili

Nyt maailman ei ole selkeää määritelmää Grafeeni. 2004 brittiläinen yliopisto Manchester tutkijat Andrei Heim ja Constantine Norfolkov löytyi yksikerroksinen Grafeeni. Ne myönnettiin 2010 Nobelin fysiikanpalkinto työllään erinomaista tutkimusta Grafeeni materiaaleja. Siksi alkuperäisen Grafeeni vain viittaa yksikerroksinen hiiliatomia yhden rakenteen uutta materiaalia on ainoa carbon atom paksuus kaksiulotteinen materiaalia. Kuitenkin seurantatutkimuksia osoittavat, että sähkö luonteesta kaksi ja kolme, ja jopa kymmenen kerrosta hiiliatomien on myös omia erityisiä fyysisiä ominaisuuksia, 10 kerrosta hiiliatomien sisällä arkki grafiitti materiaalia nykyinen paksuus on määritelty Grafeeni väite on vähitellen tunnustettu tutkijat. Hiljattain perustettu Kiinan Metalsene unionin standardoinnin komitea totesi, 10 kerrosta hiiliatomien materiaalin paksuus kuuluu Grafeeni alueeseen.

Grafeeni on maaginen materiaali, kunhan lisäämällä hieman muita materiaaleja voi olla maaginen vaikutus, arvoinen materiaali alalla super aineistoja ””. Grafeeni paitsi ”ohuin, vahvin” thermal kapellimestarina on parempi kuin muu aineisto lämmön vaikutus. Grafeeni tutkijat voivat kehittää monenlaisia uusia materiaaleja, joihin erityisiä ominaisuuksia. Koska se on hyvin alhainen ominaisvastus electron muuttoliike on erittäin nopea, sen odotetaan voidaan kehittää ohuempi, nopeampi johtava pelimerkkejä, korvaa silicon. Koska grafeeni on pohjimmiltaan avoin, hyvä kapellimestari, se sopii myös avoin kosketusnäytöt, kevyt levyt ja jopa aurinkokennoja. Super kondensaattorit ja pelimerkkejä, on maailman keskittyä Grafeeni alan tutkimuksessa vaan myös huipentuma Grafeeni vallankumouksellinen kehitys tulevaisuudessa. Grafeeni ohjelman on oltava prosessi, joka ulottuu halvimpien kalliita. Halvempien sovellusten johtavuus Grafeeni käyttö kasvaa vuoden aikana kolme ja aurinkokennojen ja korvata silicon siru siru alue, vielä kestää kauan. "

Toiseksi tehdä Grafeeni

Grafeeni käytännön tuotteet on jaettu kahteen luokkaan: Grafeeni elokuva- ja Grafeeni jauhe. On olemassa monia tapoja valmistaa Grafeeni laboratoriossa (Katso kuva alla). Kuitenkin tapa massatuotantoon grafeeni on pääasiassa kahdenlaisia: käyttö Kemiallinen höyrypinnoitus metallipintaa kasvaa yhdellä kerroksella hinta on hyvin korkea, suuri alue Grafeeni filmimateriaalia; yksi on luonnon grafiitti kautta fysikaalisin tai kemiallisin murskaus, Grafeeni jauhe muodostumista. Grafeeni jauhe näyttää erittäin hieno musta-jauhe. Kotimaan Grafeeni jauhe ja Grafeeni elokuva on varustettu massa tuotantokapasiteetti, odotetaan useita teollisuuden sovellusten grafeeni on laajamittainen laskukiito. Korkealuokkainen materiaali, Grafeeni jauhe tuotantoprosessin, tutkimus ja kehitys teknologian ja laitteiden ovat erittäin tärkeitä, tuotannon työvoimakustannukset ovat hyvin pieniä. Vuotuinen tuotantokapasiteetti 50 tonnia Grafeeni jauhe liiketoiminnan tuotantoprosessi vain muutama työntekijä vain.