Uusi materiaali grafeeni on ollut kehittää nopeasti eri aloilla

NANNING, 22 elokuu--Grafeeni foorumi pidettiin Etelä-Kiinan Guangxi Zhuang autonominen alue, joka kokoontui yli 400 tutkimuksia eri maista, mukaan lukien 2010 Nobel-palkinnon omistaja Konstantin Novoselov.


Grafeeni on maailman vahvin ja kevyin materiaalia; yksikerroksinen grafeeni on vain 0.335 nanometriä paksu myös korkea sähkö- ja lämpöenergiaksi johtuminen, jolla on laaja sovellus mahdollisuus Biotekniikka, energia-alalla veden resursseja, sähköisen ja tietoverkon teknologia, ilmailu-ja autoteollisuuden.

Kiina on hakenut yli 2200 Grafeeni patentit, 40 prosenttia maailman. "Kiinan yritykset ovat kehittäneet Grafeeni sovellukset esimerkiksi energian varastointi, maali ja suorittaa elokuva, joten odotamme Nopea teollistuminen surmasi" sanoi Shang Yong, pysyvä johtaja Kiinan liiton tieteen ja teknologian.

Jatkuva Grafeeni foorumissa Guangxi's capital Nanning professori Konstantin Novoselov sanoi grafeeni on johtanut monia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, ja uutta materiaalia käytetään televiestinnän ja Internetin asioita.