Teollisuus- ja kauppa-asioiden ministeriö edistää Graphene-innovaatiokeskusta

Viime aikoina on edistetty teollisuus- ja tietotekniikan, kehitys- ja uudistuskomission, tiede- ja teknologiaministeriön, graafisen teollisuuden kehityksen nopeuttamisen nopeuttamista, lukuisia mielipiteitä graafisen teollisuuden kasvun viljelemiseksi, nopeuttamaan graafisten materiaalien ja teollisten sovellusten laajamittaista tuotantoa, raaka-aineiden ja teollisuuden toimisto järjesti symposiumin grafiogeeniteollisuuden kehityksestä Pekingissä.

Beijing Economic and Information Commission, Heilongjiangin maakunnan teollisuus-ja tietotekniikan komitea, Jiangsun maakunnan talous-ja tietotekniikan komitea, Ningbo talous-ja tietotekniikan komissio, Shenzhen talous-ja tietotekniikan komissio, Qingdao Hi-Tech Industrial Development Zone, Wuxi Huishan High-tech-liiketoiminta palvelukeskuksen, graeneeteollisuuden teknologia-innovaation, strategisen liittouman ja muiden osallistuvien yksiköiden kanssa. Teollisuuden ja tietotekniikan ministeriö, raaka-aineiden osasto, varaministeri Lu Guixin, teollisuus- ja tietotekniikan suunnitteluosasto, osallistuivat kokoukseen.

Osallistujat vaihtoivat näkemyksiä graafisen aineiston kehittämisestä tällä alueella, yksikkögrafeenimateriaalien kehittämisen, laajamittaisen tuotannon ja teollisuuden sovellukset analysoivat graafisen teollisuuden kehityksen suurimmat ongelmat ja keskustelivat perusteellisesti rakentamisesta ja graafisen teollisuuden teollisen omaisuuden suojaaminen, standardi terminaalisen sovelluksen avulla teollisuusketjun rakentamiseen ja parantamiseen, graafisten tuotteiden demonstroinnin ensimmäisen erän ja muiden kuumien ja vaikeiden kysymysten edistämiseksi yhteenvetona suppean 2016-2017 graphenin teollistumisen edistämiseksi keskittyä, esittää ehdotetut toimenpiteet edistääkseen teollista kehitystä. Symposiumi käsitteli myös ehdotetun grafeeni-innovaatiokeskuksen operatiivisten tehtävien tehtävää ja paikannusta.

Suotuisien politiikkojen käyttöönoton ja siihen liittyvän teknologian edistämisen myötä grafeeniteollisuudella on tärkeä rooli Kiinan tulevassa kehityksessä. Verhon graene-teollistuminen aukeaa, grafeenin odotetaan johtavan lisäaineita, lämmönhukkaa materiaaleja, läpinäkyvää johtavaa kalvoa ja muita aloja, jotta teolliset sovellukset saadaan.