Grafeeni aikakausi ei ole vielä saapunut

Mutta se on syntynyt kymmenen vuoden avoin kännykän missä?

Itse asiassa vuonna 2012, Konstantin Novoselov, joka voitti Nobelin palkinnon Grafeeni ja hänen kollegansa julkaistu artikkeli ”luonto” keskustellakseen grafeenin, kaksi vuotta kehitystä myös pohjimmiltaan siitä heidän ennustus. Hän uskoo, että materiaalina Grafeeni ”tulevaisuus on kirkas, tie on mutkikas”, vaikka se voi olla tärkeä rooli tulevaisuudessa, mutta useita huomattavia vaikeuksia voittaa tämä kohtaus tulee. Vielä tärkeämpää on, ottaen huomioon valtavia kustannuksia teollisuuden uudistamiselle, Grafeeni edut ei riitä tehdä yksinkertaisesti korvata nykyiset laitteet - omista tulevaisuudennäkymistään ehkä koska sen ainutlaatuisia ominaisuuksia räätälöity uusien sovellusten

Mikä on Grafeeni lopulta?

Grafeeni on ensimmäinen aine löytyy yksikerroksinen atomeja. Hiiliatomien liittyvät toisiinsa kuusikulmainen silmää. Lyijykynä grafiittia on lukemattomia kerroksia Grafeeni pinottu yhteen ja Hiilinanoputket ovat Grafeeni kaulitaan putki. Grafiitti, Grafeeni, hiilinanoputkien ja globin.

Kemiallisen sidoksen välillä hiiliatomien grafeeni on sitkeästi: voi taivuttaa suuri kulma rikkomatta mutta korkeapaine. Ja koska vain yksi kerros atomien sähköisen liikkeen rajoittuu kone, se toi uudet sähköiset ominaisuudet. Grafeeni on läpinäkyvä näkyvää valoa, mutta ilmatiivis. Näiden ominaisuuksien ansiosta sopii hyvin raaka-aineena suojaava ja avoimia sähköisiä tuotteita. Mutta sopii oikeus todella tule niin nopeasti.

Yksi kysymyksistä: menetelmän vaatimustaso. Monet tutkimukset osoittavat Grafeeni amazing ominaisuudet, mutta on ansa. Nämä upeat ominaisuudet ovat erittäin vaativia näytteen laadusta. Saada paras grafeenin sähköiset ja mekaaniset ominaisuudet näytteiden ottaminen on aikaa vievää ja kallista tarkoittaa: mekaaninen, strippaus menetelmä - teipillä grafiitti, Grafeeni keinotekoinen strippaus. Älä naura, Novo Shawlov vuonna 2004 ne ovat niin valmiita Grafeeni.

Vaikka vaadittavat laitteet ja teknistä sisältöä vaikuttaa heikolta, mutta ongelmana on onnistumisprosentti on pienempi, saada joitakin näytteitä tehdä tutkimusta voi myös, teollisuustuotanto? vitsi. Teollistumisen Tämä tarkoittaa mitään hyötyä. Vaikka olet oppinut maailman grafiittikaivos, yksi päivä kuori pari kappaletta...... tietenkin, meillä on nyt paljon muita tapoja lisätä tuotantoa ja vähentää kustannuksia - ongelmana on, että näitä menetelmiä laadun ja syksyllä. Meillä on nestemäinen strippaus menetelmä: Grafiitti tai vastaavaa hiilipitoiset materiaalia osaksi pintajännitys Ultra-High neste, ja sitten ultraääni pommitukset Grafeeni lumihiutale syvällä. Olemme kemiallisten höyry laskeuman menetelmää: Anna hiilipitoiset kaasu kuparia tiivistynyttä kosteutta Grafeeni ohut kerros muodostumista ja sitten riisuttu. Meillä suoraa kasvua menetelmä keskellä silicon suoraan yrittää kasvaa kerros Grafeeni kaksi kerrosta. Lisäämällä happiatomia, jolloin erillistä grafiitti arkki on myös kemiallisten redox-menetelmä. On olemassa monia menetelmiä, mutta on myös omia soveltamisalaan, mutta toistaiseksi ei oikein sovellu suurten teollistumisen teollisuuden tuotantoteknologiaa.

Miksi ei näitä menetelmiä tehdä laadukkaita Grafeeni? esimerkiksi. Vaikka keskeinen osa pala grafeeni on täydellinen kuusijäsenisen renkaan, se on usein häiriöitä reuna ja tulee tai seitsemän-viisijäsenisen renkaan. Tämä ei näytä hyvältä, mutta kemiallisten vapor laskeuman menetelmä tuottaa ”pala” Grafeeni ei ole todella täydellinen paikasta kasvua,. Se on todella useita pisteitä samalla ”monikiteisiä” kasvua, ja siellä ei voida varmistaa, että nämä asiat kasvaa ulos pieniä täysin yhdenmukaistettu. Näin ollen epämuodostunut rengasta ei vain jakaa reunalla, mutta esiintyy myös joka ”yksi” toimivat näin muista Grafeeni, tullut rakenteellinen heikkous, joka on helppo murtaa. Mikä vielä pahempaa Tämä tauko Grafeeni ei parane kuin monikiteisiä metallien ja todennäköisesti jatkaa sitä koko ajan. Tuloksena on voimaa koko grafeenin puoleen. Materiaali on hankala alue, kuten kala- ja karhun tassu ei ole mahdotonta, mutta varmasti ei niin nopeasti.