Shangdongin Hengyu Making Grafeeni renkaat

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Kuudes osa aloista ”Horizon HD” renkaan kansantasavallan GraphChina 2016-tilaisuudessa yleisölle

Grafeeni on sanoi vähentää kulumista 25 prosentilla

Shangdongin Hengyu tekniikka on tullut uusin renkaan valmistaja ilmoittaa tekevänsä renkaat perustuu Nobel-palkittu materiaali Grafeeni. Muut yritykset käyttämällä grafeenin renkaat ovat polkupyörän tyremakerVitorriaja nopeasti kasvava kiinalainen valmistajaTärkeim rengas.

Yhtiön mukaan toimittaa Hengyu Grafeeni (kuudes osa Materials Technology), Shangdong Hengyu on kehittänyt ”renkaan muotoiluja” yritykset sanovat, osoittaa myönteiset vaikutukset Grafeeni suorituskyvyn renkaat.

Hengyu ja kuudes osa mietinnöstä että he ovat olleet lisäämällä ”pieni määrä” kuudes elementtejä SE2430 Grafeeni Renkaan kulutuspinnan yhdiste muotoiluja. Tämän seurauksena kappaleiden kuluminen oli kuulemma laskenut ”yli 25 prosentilla”. Samaan aikaan repäisylujuus sanotaan on ”yli kaksinkertaistunut”.

Kuudes osa aloista tuloksena ”Horizon HD” renkaan kansantasavallan GraphChina 2016-tilaisuudessa yleisölle.

Joten kuinka lähellä onko tämä tuote myös tuotantoon? Mukaan online-uutisten lähteiden road testaus on valmistumassa ja pitämisestä Grafeeni parannettu on määrä alkaa tällä puolella joulu 2016.

Kuudes osa vahvistetaan Euroopan

Kuudes osa Materiaalitekniikka, joka perustuu Changzhou, Kiina, on valmistaja Grafeeni hiutaleet, Grafeeni oksidi ja niihin liittyvät materiaalit. Niitä käytetään eri sovelluksissa kuten: primer maalit ja korroosionestomenetelmänä pinnoitteet, synteettinen elokuvia ja paristot. Kuitenkin tällä hetkellä keskitytään ”pinnoitteet, polymeerit (muovit, komposiitit, kuitu), kumi ja paristoja” ja kun sanot kumi tällaisia – tietenkin – renkaat.

Äskettäin yhtiö avasi myyntikonttorin Euroopassa ja nimitti Bernhard Münzing entinen BASF ja Gelita toimeenpanevaa myyntijohtaja. Kuudes osa uuden viraston tavoitteena on kehittää liikesuhteita ja tietenkin myyntiä keskeinen innovaatioiden Euroopan keskellä pääsiäisen ja Afrikan alueella. Itse asiassa Euroopan nähdään ensimmäinen vaihe maailmanlaajuinen myynti ja jakeluverkon – jotain yritys pyrkii saavuttamaan tulevina vuosina.

Mukaan Grafeeni-Info.com kuudennen Element (T6E) tuottaa tällä hetkellä 100 tonnin vuodessa Grafeeni hiutaleet ja oksidi sen tehtaalla Kiinassa Chengzhou. Näin seuraamaan kanssa ohjaajan nostolaitteiden lisäämällä 110 tonnia/vuosi Grafeeni oksidi ja 55 tonnia/vuosi Grafeeni vastaavasti yrityksen Changzhou tehtaalla. Tämä kasvi on kuvattu ”uusinta ja pitkälle automatisoidun”.

Lisäksi kuudes osa kertoo, että se valmistelee toisen tuotantolaitoksessa, jossa on 250 tonnia/vuosi grafiitti oksidi ja 125 tonnia/vuosi Grafeeni hiutaleita. Rakentaminen tämän sivuston on jo hyvässä vauhdissa ja toisella tuotantolinjalla, joka tuo kokonaiskapasiteetti on 250 tonnia/vuosi Grafeeni oksidi 125 tonnia/vuosi Grafeeni tulossa online vuonna elokuuta 2016.