Miten Grafeeni osaltaan akkuteknologia kehitystä?

Myöhään Marraskuu 2015 viestinnän laitteiden business näkyvässä julkaisi uusimmat tuotteet. Tuote käyttää Grafeeni akku-aineena voi lyhentää latausaika, suuresti parantaa akun latauksen kapasiteetti. Mietinnön yhdellä iskulla aiheutti kaikkien huomion ja yhteisön huomiota Grafeeni uuteen korkeuteen.

Mikä on Grafeeni?

Baidu tietosanakirja me tiedämme:

1. Grafeeni (Grafeeni) uutetaan graphite materiaali koostuu carbon atomien vain yksi kerros on atomic paksuus kaksiulotteinen crystal.

2. grafeeni on ohuin materiaalia, mutta myös tehokkain materiaalia, murtolujuus kuin paras teräs jopa korkeampi 200 kertaa. Se on erittäin hyvä joustavuus venyttely pääsevät niiden koko 20 prosenttia. Se on maailman ohuin, suurin vahvuus materiaali.

3. Grafeeni tällä hetkellä löytyy ohuin, suurin vahvuus, uudenlainen nanomateriaalit, vahvin lämmönjohtavuus grafeeni on nimeltään ”musta kulta”.

Sanalla sanoen grafeeni on nanometrin suuruusluokkaa materiaali, korkea lujuus, korkea elastisuus ja suuren johtavuuden ja muita ominaisuuksia.

Nanomateriaalit, kuten Grafeeni vaikutelman, että se voi tulla ehdokas tilaa Hissi materiaalien valmistukseen. Hämärässä Baidu tietosanakirja, sähköiset ominaisuudet Grafeeni vain osa sen suorituskykyä. Jos se ei Kolmanneksi ”muuten” mainita hyväa johtavuutta, sitten vain soraa ja akku on vaikea löytää suhde.

Nanomateriaalien kuitenkin luokan maailmoja, että ihmisillä ei ole, ja saamme makroskooppinen maailmasta järkeä ei hyvin kopioida mikroskooppisen maailman.

Jos nano suuruus Grafeeni parantaa suorituskykyä akun auttaa, on analysoitava periaate akusta.

Toinen elektrodi materiaalia ja akun kapasiteetin suhde

Tiedämme: mikroskooppisen kannalta akun ja vastuuvapauden prosessin onkin seen elektrodi ”mosaiikki” ja ”off” prosessi. Joten enemmän reikiä elektrodi-materiaali prosessi tapahtuu nopeammin. Makro näkökulmasta on suorituskyky akun latauksen ja vastuuvapauden nopeammin.

Grafeeni mikrorakenteessa on verkosto koostuu hiiliatomia. Koska raja (vain yksi kerros atomien paksuus) ohuus seen liikkuvuutta on rajoitettu. Samaan aikaan, koska verkon rakenne, Grafeeni elektrodi materiaalista on riittävä reikiä.

Tästä näkökulmasta grafeeni on epäilemättä erittäin hyvä elektrodi materiaali.

Tutkijoiden mukaan Rensselaer Polytechnic Institute New Yorkissa Yhdysvalloissa osoittaa, että Grafeeni käyttöä akku prototyyppi aineena, lataus- ja nopeus ylittää 10 kertaa litium-ioni-akku.

Kolmanneksi Grafeeni tutkimuksen tilaa

Purdue University (Purdue University) tutkii kautta uusi, yksinkertaisempi tapa luoda nano-elektrodi Materiaalitekniikka. Yliopiston tutkimus osoittaa, että nanomateriaalit akku, käytä lisää akun latauskapasiteetista ja lataus- ja nopeus.

Tällä hetkellä Etelä-Korean Samsung Electronics on mukana myös silicon pinta lisää Grafeeni päällystetty piipohjaisia anodi materiaalien tutkimuksesta. Jos tutkimuksessa voi menestyä, litium-ioni-akku on lisääntynyt yli 2 kertaa.

Tutkimuksen Yhteenveto edut pitkän elämän silicon materiaalit ja suuri lataus kapasiteetti Grafeeni aineiden keskitytään miten käsitellä Grafeeni piipohjaisia aineista prosessia.

Samsungin tutkijat tehokkaasti laajentaneet anodi pinta pinnoitteen Grafeeni pinnoitetta piikarbidin elektrodin pinnalle. Samalla käyttää yhdessä koboltti litiumoksidi katodi niin, että akku lataudu tilavuusyksikköä kohti energian tiheys suurempi öljyä, sen elämää myös korotetaan litiumioniakku linja-myynnin 1,5 - 1,8 kertaa.