Grafeeni erityinen rakenne

Grafeeni on kaksiulotteinen hunajakenno carbon-materiaalia, joka koostuu hiiliatomia kuusikulmainen järjestely. Hiili- ja hiiliatomien sp2 hybridi yhdistämällä sen rakenne on erittäin vakaa. Grafeeni erityinen rakenne johtaa monet erinomaiset ominaisuudet.

Grafeeni on tällä hetkellä suurin materiaalin kovuus, ja on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, teoreettinen pinta-alasta jopa 2600m 2 / g, jonka erinomainen lämmönjohtavuus jopa 3000W / (m · K). grafeeni on lisäksi hyvä johtavuus. Huoneenlämmössä sen electron liikkuvuus voi olla jopa 20000cm 2 / (V · t).

Koska erinomaiset ominaisuudet Grafeeni, tutkijat harkita sen lisäämistä vahvistaminen matriisi materiaalia matriisi materiaalia suorituskyvyn parantamiseksi.

Kuitenkin erityistä pinta-ala Grafeeni yleensä puristettu yhteen, joka vähentää kapasiteettiaan adsorptio paitsi vaikuttaa myös Grafeeni, itse, mikä vaikuttaa Grafeeni vahvistettu komposiitit suorituskyky erinomainen suorituskyky. Lisäksi tästä reunion on väistämätön, ellei ulkoinen sovellus voimia, kuten ultraääni ja vahva miksaus, jotta tasaisesti hajallaan. Saadakseen erinomainen Grafeeni vahvistettu komposiitit tutkijat tehnyt joitakin tutkimus voittamisessa Grafeeni taajamassa.

Yksi yleisimmin käytetyistä metodeista on pois-oksidi grafiitti hapettunut grafiitti ja ultraääni valmistelu ja kemiallisesti pelkistää Grafeeni. Tässä menetelmässä ja helppo kerätä liuoksessa grafeeni on vahva van der Waalsin voima.

Toinen yleinen tapa on tasaisesti hajottamaan Grafeeni orgaaniseen liuottimeen tai vesiliuoksessa pinta imeytyä molekyyli tai pinta-aktiivisen aineen molekyylien Grafeeni pinnalla ja monokliininen Grafeeni, vaikutus klassisen vieroksunta ja intermolecular voimassa hajonta.

Kyky estää Grafeeni taajamassa fysikaalista tai kemiallista muuttamalla osoitettu, mutta onko käyttöön komposiitti muodostuessa epäpuhtaus vaikuttaa ominaisuuksia komposiitti edelleen tutkittava. Pinta muutoksin ja muut menetelmät voidaan myös parantaa Grafeeni dispersibility.

Jiang pinta muuttamalla grafeenin, mikä parantaa rajapinnan Grafeeni ja copper matriisi polystyreeni kupari yhtenäinen hajonta komposiittimateriaalista. Komposiittien morfologia todettiin tasaisesti jakautuneen kupari matriisi.

Jing käyttää gallushappona vahva vähentää kyky stabiloida ja pelkistin saada korkea dispersibility Grafeeni. Analyysi on π-π konjugaatin vuorovaikutus bentseenirengas rakenne ja Grafeeni molekyyli, joka adsorboituneen Grafeeni stabilointiaineena pinnan muodostumista.

Tämä tekee grafeenin arkin on vahva negatiivinen lataus, Grafeeni yhdessä, jotta se lisää edelleen kasautumisen estäminen vaikeaa yhdistää, jotta valmis grafeeni on suuri hajonta suorituskykyä.

Kautta edellä mainitun testin näkyy, materiaalia tai prosessi voidaan tehdä soraa tasaisesti hajallaan matriisi, vahvistaen komposiittimateriaalien suorituskykyä.