Grafeeni tuhansittain-lta Hellitellä eräällä

Uuden energia-ajoneuvot, akku ”kuluja hidas, ei kaukana Suorita” kritiikki ei ole pystynyt Avaa sydämensä kuluttajien tangled yoke. Tällä hetkellä uuden ajoneuvon akku energiateollisuus on lyijyakut ja perinteisen litium akku kehitysvaiheen pullonkaula. 8. heinäkuuta yrityksemme pidettiin uuden tuotteen Grafeeni litium-ioni akku konferenssin osoittaa maailman ensimmäinen Grafeeni litium-ioni akku tuotteet - ”kuningas”, on tarkoitus saavuttaa ensimmäinen läpimurto Uusien energiateknologioiden akku.

Grafeeni asettaa tuhansia pet sitoutuminen johtavaa materiaalia

Grafeeni on tasomainen kaksiulotteinen materiaali kuusikulmainen hunajakenno ristikko koostuu yksikerroksiselle hiiliatomia. Se on erinomainen lämmönjohtokyky, mekaaniset ominaisuudet, korkea electron liikkuvuutta, korkea ala ja quantum Hall-ilmiö. On Taatusti nykyistä johtavaa materiaalia. Grafeeni litium-ion akku, litium-ionit Grafeeni avo-ja elektrodin välillä nopeasti massa osoitettu liike, ominaisuudet käyttöön kehitetty uusi energia akku. Ja ”King” on nämä ominaisuudet täyttävät 5 ℃, 15 minuuttia, jotta saavutettaisiin nopeasti suorituskykynsä, käyttää ja voi toimia -30 ~ 80 ℃ ympäristö, käyttöikää jopa noin 3500 kertaa. Kenttäkoe ”King King” ilmaiseksi 15 minuuttia on tavalliset latauksen tuotteet 1/24.

Grafeeni hallitus kehittää voimakkaasti petrolene litium-ion akku, on ainutlaatuinen synnynnäisiä sairauksia. Grafiitti Grafiitti, energia-rikas maa, alhaiset hinnat tuotannon raaka-aineena. Grafeeni vaikka meillä ja muualla maailmassa ovat lähtöviivalla etujen myötä veden first floor sekä tulevaisuuden tutkimuksen jatkuva syventäminen alalla uskoa että Grafeeni Nopea kantamisen aikakausi ei ole kaukana , ja nyt voit odottaa tätä ”materiaali” tuo millainen yllätys.