Grafeeni jauhe on uusi kaksiulotteisen hiiltä materiaali

Kuten me kaikki tiedämme, metal korroosio on hyvin vakava maailmanlaajuinen ongelma maailmassa vuosittain metallin korroosiosta aiheuttamat suorat taloudelliset menetykset on noin 700 miljardia dollaria, Kiinan korroosion aiheuttama metal korroosio osuus 4 % bruttokansantuotteesta (BKT) Tehokas kestopinnoitteilla ovat lähiaikoina.
Grafeeni jauhetta kuin uusi kaksiulotteinen hiiltä materiaali, lähes täydellinen fysikaaliset ominaisuudet ja vakaa kemialliset ominaisuudet. Johtokyky on 25 kertaa kupari, sitkeys on 136 kertaa kultaa, mekaaninen lujuus on 105 kertaa terästä, johtuminen on 2,7 kertaa kuitu, lämmönjohtavuus 5300w / MK, ja kemialliset inerttejä, voi olla happoja ja emäksiä. Edellä ominaisuuksien perusteella grafeeni on ihanteellinen raskaiden pinnoite lisää materiaaleja.
Asiakkaat käyttää yrityksen Grafeeni jauhe maali lisätä onnistuneesti, Grafeeni jauhe maali vertailevassa testissä ei lisäksi sen kiinnittyminen ja suola spray esitys on huomattavasti parantunut. Tämä on kokeellinen tilanne:
Kokeellinen prosessi: Testaa vesipohjaisia akryyli hartsi, lisäämällä kaksi tuhannesosaa Grafeeni jauhe ja jonkin verran Silitysrauta punainen, 7 päivän normaali kuivatuksen jälkeen.
Grafeeni jauhe lisäksi: Silitysrauta punainen liittyä jauhamisen jälkeen sekoitetaan.
Testitulokset: ① lisääminen Grafeeni jauhe maali, vaahtoamista aika kuin-lisätty pinnoite viive 1 tunti (ei liity kuplivan aika on 2 tuntia), kontrasti viive 50 prosenttia; ② lisäämällä Grafeeni jauhemaalattu tarttuvuus vahvempi.