Graphene Plate Catalyst

Graphenin rajoitukset

1, korkeat kustannukset, korkein hinta oli 5000 yuania / gramma teollisuudessa, "musta kulta", sanoi, minkä vuoksi grafeeniteknologian pelaajat ovat pohjimmiltaan Samsung, IBM, Intel ja muut tärkeät syyt jättiläisille.

2, grafeenitekniikalla on rajoituksia, kasvu edellyttää tiukkoja valvontaolosuhteita.

3, ei voi saavuttaa laajamittaisia sovelluksia.

Grafeenin markkinoiden koko

Kiinan graafisen teollisuuden liittouman mukaan nykyinen glukaanin vuotuinen vuotuinen kapasiteetti on 100 tonnia, seuraavien viiden vuoden kymmeneen vuoteen päästään kiloton tasolle. Vuoteen 2020 mennessä graafisen maailman markkinoiden koko on yli 100 miljardia yuania, josta Kiinasta 50%: sta 80%: iin, Kiina on globaalissa grafeeniteollisuudessa johtava ja keskeinen rooli.

Graphene hype polku

Graeneen keinotteluun on ominaista pitkä sykli, teknisten läpimurtojen käsite on helpompi hakea. Kuten silloin, kun grafeenitransistorit, grafeenisalisaatio, grafeeniparistot, ovat olleet edullisempia.

Aika ajoin, jo vuonna 2011, pääomamarkkinat sytyttivät suurta innostusta grafeenille. (2 000532), koska graeneyrityksen pitäminen markkinoilla kunnioitetaan, varastossa nousi yli 30% kuuden kuukauden aikana, kaksi vuotta myöhemmin, markkinat aloitti uuden kierroksen osakkeiden osakkeiden spekulointia, tämä hullu, Puolitoista kuukautta Osakekurssi lähes kaksinkertaistui.

Aika, grafeenin käsite pysähtyi, katosi. Mutta vuonna 2016, grafeenin ja sitten lihaan ja perunoihin, sulake on perustaja Huawei Ren Zhengfei harvinainen maininta haastattelussa graphene, oli hetkessä paistettu, koska alan isoveli siirtää investointisignaalin.

Tällaisen grabenin osuuden lisäksi alan tekniikan läpimurtoja ja muita hyviä, uusia materiaaleja tai grafeenien teemofoorumeja ja kokouksia jne. On myös levyn stimulaatio, joka graafisen levyn työntämisessä aika testattuina.