Grafeeni on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet

Grafeeni on kaksiulotteinen hunajakenno carbon-materiaalia, joka koostuu hiiliatomia kuusikulmainen järjestelyn mukaisesti. Hiili- ja hiiliatomien sp2 hybridi yhdistämällä sen rakenne on erittäin vakaa. Grafeeni erityinen rakenne johtaa monet erinomaiset ominaisuudet. Grafeeni on tällä hetkellä suurin materiaalin kovuus, ja on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, teoreettinen pinta-alasta jopa 2600m 2 / g, jonka erinomainen lämmönjohtavuus jopa 3000W / (m · K). grafeeni on lisäksi hyvä johtavuus. Huoneenlämmössä sen electron liikkuvuus voi olla jopa 20000cm 2 / (V · t).

Koska erinomaiset ominaisuudet Grafeeni, tutkijat harkita sen lisäämistä vahvistaminen matriisi materiaalia matriisi materiaalia suorituskyvyn parantamiseksi. Grafeeni erityistä pinta-ala on usein koota, ei ainoastaan vähennä adsorptio-kapasiteettiaan mutta vaikuttaa myös erinomainen suorituskyky Grafeeni, itse, mikä vaikuttaa Grafeeni vahvistettu komposiittimateriaalien suorituskykyä. Lisäksi tästä reunion on väistämätön, ellei ulkoinen sovellus voimia, kuten ultraääni ja vahva miksaus, jotta tasaisesti hajallaan. Saadakseen erinomainen Grafeeni vahvistettu komposiitit tutkijat tehnyt joitakin tutkimus voittamisessa Grafeeni taajamassa.

Yksi yleisimmin käytetyistä metodeista on hapettaa grafiitti ja ultraääni tuottaa pois-oksidi grafiitti ja pyri sitten vähentää Grafeeni kemiallisten menetelmällä Grafeeni välillä vahva van der Waals valmistelu, helppo kerätä liuoksessa. Toinen yleinen tapa on tasaisesti hajottamaan Grafeeni orgaaniseen liuottimeen tai vesiliuoksessa pinta imeytyä molekyyli tai pinta-aktiivisen aineen molekyylien Grafeeni pinnalla ja saavuttaa vaikutus yhtenäinen Grafeeni hajonta. Kyky estää Grafeeni taajamassa fysikaalista tai kemiallista muuttamalla osoitettu, mutta onko käyttöön komposiitti muodostuessa epäpuhtaus vaikuttaa ominaisuuksia komposiitti edelleen tutkittava.

Pinta muutoksin ja muut menetelmät voidaan myös parantaa Grafeeni dispersibility. Parantamiseksi pinta liimaus ja kupari matriisi on mahdollista saada, jossa Grafeeni tasaisesti jakautuneen kupari komposiittimateriaalista. On todettu, että Grafeeni yhdenmukaisesti hajottaa kupari matriisissa havainnoimalla komposiittimateriaalista. Jing käyttää gallushappona vahva vähentää kyky stabiloida ja pelkistin saada erittäin dispergoituvat Grafeeni. Analyysi on π-π konjugaatin vuorovaikutus bentseenirengas rakenne ja Grafeeni molekyyli, joka adsorboituneen Grafeeni stabilointiaineena pinnan muodostumista. Tämä tekee grafeenin arkin on vahva negatiivinen lataus, Grafeeni yhdessä, jotta se lisää edelleen kasautumisen estäminen vaikeaa yhdistää, jotta valmis grafeeni on suuri hajonta suorituskykyä.