Grafeeni, poikkeuksellisen laiha maaginen ja

Grafeeni on eräänlainen yksikerroksiselle lamellikytkimet rakenne koostuu hiiliatomia. Se on ohuin ja tehokkain kaksiulotteinen materiaali löytänyt ihmisten toistaiseksi koska vahva kovuudesta ylimääräinen johtavuus ja erinomainen läpikuultavuus tunnetaan ”muuttaa 2000-luvun materiaalia”. Kuitenkin, koska valmistelu korkeat kustannukset teollisesti grafeeni on viivästynyt. Puolalaiset tiedemiehet viime aikoina keksitty Grafeeni valmistusmenetelmä jotta Grafeeni mahdollista teollista tuotantoa.

Koska kaksi tutkijat Yhdistyneessä kuningaskunnassa onnistuneet erottaa magic nanomateriaalien Grafeeni 2004, edullisia, laadukkaita ja laajamittainen Grafeeni valmistusmenetelmät ovat nyt maailmanlaajuisen teollisuuden ja tutkijoiden. Nykyään yhteisten menetelmien laatimiseen grafeeni on fyysinen strippaus ja kemiallisten laskeuman menetelmä. Entinen on tärkein keino saada puhtautensa Grafeeni laboratoriossa. Haittana on, grafeeni on pienikokoinen ja kallista. Vaikka kemiallisella menetelmällä voi tuottaa suuren alueen Grafeeni, mutta puhtaus ja laatu ovat alhaiset.

Viime vuosina Grafeeni tieteellinen tutkimus etenee nopeasti ja sen teollisessa onkin nuolta. On ennustettu, että kun grafeenin, tuotanto on kosketusnäyttö, energia akut, anturit, puolijohteet, ilmailu, sotilaallinen, biolääketieteen ja muilla aloilla kunnianhimoinen, tullut seuraava biljoonaa teollisuuden. Valtava markkinanäkymät, maailman lähti Sora tutkimukseen ja kehitykseen sekä investointeja-puomi. Mukaan epätäydellinen tilastojen 2012 ympäri maailmaa yhteensä 3520 tutkimusta Grafeeni patent sovelluksia, mutta valtaosa niistä ole vielä ulos laboratorio. Siksi uusi Grafeeni valmistelu tekniikka voi lopulta hyödyttää ihmiskuntaa, riippuu viime kädessä sen kyky onnistuneesti otettu teolliseen tuotantoon.