Grafeeni tulemaan teidän puolellanne

Auton laihtuminen

sähköauto

Ja nykyinen ihmiset elämässä yleisimmin käytetty grafeenit liikenteen määrä-kenttään. ”Tilavuuspaino Grafeeni jauhe on vain 3 g/l, eli 500 ml kivennäisvesipullo on täynnä Grafeeni vain painaa 1,5 grammaa, mutta grafeeni on 200 kertaa kestävämmät kuin teräs, vahvuus suurin materiaali”. Li Xiao-Ming sanoi, että Grafeeni ominaisuudet tekevät siitä ihanteellinen kevyt alueilla liikenteen materiaaleja.

Tiedot osoittavat, että jos ajoneuvon paino 10 prosenttia, polttoainetehokkuutta voidaan lisätä mennessä 6-8 prosentilla; auton laatu kunkin vähentää 100 kilogrammaa 100 km polttoaineenkulutusta voidaan vähentää 0,3-0,6 litraa. Sen vuoksi parannettava talouden ajoneuvon korin paino vähentämällä Grafeeni muutos hoito. Niiden ajo jälkeen auton paino auton yleinen kiihtyvyys paranee huomattavasti, herkkyys ohjausobjektin tulee suurempi, ohjaus vakautta, melu, tärinän ja muita näkökohtia ovat parantuneet.

Autojen renkaat Sichuan yliopisto, valtion avain laboratorio ja polymeeri Materiaalitekniikka on itsenäisesti kehittänyt maailman ensimmäinen Grafeeni kumirenkaat. Lisäksi ensimmäinen lentokone käyttäminen Grafeeni lujitemuovi-siipi malli ilma-aluksen Prospero Britannian Farnborough International Airshow onnistunut lennon; vuonna 2016 Euroopan komposiittimateriaalien näyttely, käytöksellä on varustettu Grafeeni - polypropeeni komposiitti potkuri terät UAV, mekaanisten ominaisuuksien ja termisen suorituskyvyn parantunut.

Energian varastointi on Grafeeni tärkein sovellusalue. ”Ulkonäkö Grafeeni akku saavuttaa vihreä elämä, vihreä matka-käsite johtaa todella vihreä elämä”. Kiinan Academy of Sciences, Shanxi hiilen kemian assistentti tutkija Dr. Su Fangyuan sanoi että Grafeeni akku valmisteissa, kuten nykyinen määrä kaupunkien katu on ollut käynnissä super kondensaattori uusi energia linja. Super kondensaattori on perinteinen kondensaattorin ja akun välillä sähkökemiallisen energiamuodon tallennuslaitteeseen, lähellä bussi, elektroniset lelut, vilkut, niin paljon kuin smart grid voimalaitosten on sijansa ja super kondensaattori materiaali on Grafeeni .

Tällä hetkellä monet sähköautojen litium-ioni-akku, virtalähde, litium-akku, koska omat erityispiirteensä latausaika on yleensä kauemmin (2-3 tuntia). Grafeeni nano-johtavalla lisäaineena sen innovatiivisia sovelluksia litium voi merkittävästi vähentää sisäinen vastus, parantaa lataus nopeus lataus aika on tarkoitus lyhentää 1 tunti. Tutkijat toimittajat paikan päällä esittelyä Grafeeni kondensaattorit nopeasta vastaava ja vastuuvapauden kokeiluja, toimittaja näki pieni pala Grafeeni tuottanut akun ja vastuuvapauden vain kymmenen sekuntia.

Samaan aikaan lisäämällä Grafeeni voi myös vähentää akun ja lämpöä parantaa turvallisuustasoa akun ja jossain määrin, parantaa akun energiatiheys, lisätä mittarilukema, helpottaa matka-ahdistus, parantaa ajoneuvon käyttöaste.