Grafene tulee sinun puolellesi

Graphene uusien materiaalien kuninkaana, joka virkistää ihmisen ymmärtämystä materiaalimaailmasta, jokaisen tuotteen sovellus liittyy tulevaisuuden elämään. "Tämä on Kiinan graeneeteollisuuden liittojohtajan, Kiinan tiedeakatemian, Shanxi-hiiliraatiokeskuksen instituutin apulaisprofessori Dr. Chen Chengmengin arvioimiseksi.

Miten grafeeni vaikuttaa elämäämme? Katsotaanpa.

Nopea latausmaksu aarre

Laadukkaita urheiluvälineitä

Kevyt valokuvauslaitteet

Koska energian varastointi on grafeenin pääasiallinen sovellus, gra- dienian akun käyttö ei ole rajoitettu sähköautoihin, ja me tunne- me latausarran. "Kuningas Kuningas" veloittaa 15 minuuttia nopeasti, latausnopeus on 20 kertaa tavallinen lataus aarre. Monet alan ammattilaiset uskovat, että graafisen akun matkapuhelinteollisuudessa on tulevaisuudessa tärkeä rooli, odotetaan tulevan matkapuhelimen paristojen valtavirtaan ja luodaan todella nopea aikakausi.

Graeneenia käytetään kevyiden ja vahvien ominaisuuksiensa ansiosta myös korkealaatuisten urheiluvälineiden, kuten tennismailojen kahvien ja sulkapallomassan reuna-aineiden, golfmailojen, kypärän, kelkkailun jne. Laadun parantamiseksi paitsi urheiluvälineiden kestävyyden parantamiseksi. Tuotteen vahvuus voi myös vähentää merkittävästi painoa, mikä tekee urheilullisista laitteista kevyemmän ja tehokkaamman ja parantaa urheilijan mukavuutta.

Lisäksi grafeenilla voi olla hyvä perusmateriaali valokuvauskameratuotteille. Kamerasta itsessään rakenne, grafeenin vahvistettu modifioitu muovi raaka-aineena, kameran kuori, linssin kuori tehokkaaseen kevytrakenteeseen. Grafeenimateriaalilla ei ole ainoastaan ​​erinomaista vahvuutta, vaan sillä on myös suuri johtokyky, joten kameran kotelon tai linssikuoren muovauksella voi olla myös sähkömagneettiset suojausominaisuudet. Tukijärjestelmistä graafisesti modifioitu polymeerimateriaali, joka on valmistettu kolmiosainen kannasta kuin nykyinen laajalti käytetty hiilikuitu kolmijalka, mutta myös painonlasku 20%, mikä tekee ihmiset menevät ulos mukavampaan.