Grafeeni avulla piilolinssit nähdä infrapuna kuvat

Se kuulostaa vakoilu-Trilleri, ja voit nähdä infrapuna kuvia, niin kauan kuin laitat piilolinssit pari. Tutkijat University of Michigan toteutuisi niiden lasit, käyttämällä grafeenin kehittää kynnet kokoinen infrapuna kuvakennon tarvitsematta Iso jäähdytyslaitteet. Koska sen pieni koko, keveys, se voidaan integroida piilolinssejä tai matkapuhelimen armeijassa, turvallisuus-, lääke- ja muilla aloilla on monenlaisia sovelluksia.

Tutkimus julkaistiin lehdessä Nature Nanotechnology. Irradianssi aallonpituusalueella välillä 760 nm-1 mm, on aallonpituus kuin punainen valo enää kuin näkyvä, infrapuna, keskipitkän infrapuna ja pitkälle infrapuna kolme erilaista lähellä jaettu. IR ja pitkälle infrapuna-anturit on yleensä toimi hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Chong (Zhaohui Zhong), apulaisprofessori sähkö- ja tietotekniikan Michiganin yliopistossa ja hänen tiiminsä parani prosessi tuottaa sähkö-merkki polveutua grafeenin, perustaa eristekerroksen välissä kaksi Grafeeni hiutaleet kanssa sähkövirta läpi.

Kun valo osuu alkuun Grafeeni, laite vapauttaa elektroneja ja luo positiivisesti varautunut reikä. Sitten ala-quantum tunneling vaikutus, elektroneja läpi keskellä eristävä kerros ja putoavat alas Grafeeni kerros. Tässä vaiheessa positiivisesti varautunut reikiä jäljellä ylempi Grafeeni tuottaa sähkökentän ja vaikuttaa nykyistä pienempi Grafeeni. Mittaamalla nykyinen muutos säteilytetty ylempi Grafeeni valon kirkkautta voidaan päätellä. Chong sanoi uusi menetelmä ensimmäinen sallitaan herkkyys IR ja pitkälle infrapuna anturi uuteen korkeuteen, joka voisi olla verrattavissa perinteisen infrapuna-anturi, joka vaati jäähdytyslaite ajaa.