G + G kapasitiivinen kosketuspaneeli on edu mitä

Käytämme kosketusnäyttöä joka päivä, mutta monet ihmiset eivät edes tiedä, miten kosketusnäyttö koostuu. Nyt käytämme yleensä kapasitiivista kosketuspaneelia, ja tällainen kosketusnäyttö on yleensä tehty karkaistusta lasista, anturilasista, PC-materiaaleista, muovimateriaaleista ja muista komponenteista. Pääosin jakautuvat G + G, G + F + F, P + G ja muut tyypit.

1.G + G kapasitiivinen kosketuspaneeli. G + G-kapasitiivinen kosketuspaneeli on valmistettu pintakarkotetusta lasista ja lasista. GLASS-materiaalinvalmistusnäyttö, sen rakenneanturilasi + karkaistu lasi kattaa kaksi osaa. Pääominaisuus on kova kuluminen, korroosionkestävyys, suuri valonläpäisy, korkea luotettavuus.

2.G + F + F kapasitiivinen kosketuspaneeli. G + F + F Kapasitiivinen kosketuspinta on lasin + kalvon FILM-materiaali, joka on valmistettu päärakenteesta valmistetusta kosketusnäytöstä, on karkaistu lasi + kalvo FILM-materiaali, kaksi osaa, tärkein ominaisuus on hintaedut, näytöllä on ohut , sopii matalan asiakkaan ryhmään.

3.P + G kapasitiivinen kosketuspaneeli. P + G kapasitiivinen kosketusnäyttö on lasin + PC-materiaalin kosketusnäytön pinta, päärakenne on anturilasi + PET + PC-materiaalin lasi- koostumus, joka on edullisin ja yksinkertaisin prosessi.

G + G on valmistettu pintakarkotetusta lasista + lasista valmistettu GLASS-materiaali, sen rakenneanturi lasilla + karkaistu lasi kattaa kaksi osaa, tärkein ominaisuus on kova kuluminen, korroosionkestävyys, suuri valonläpäisy, pehmeä ohjaus, korkea luotettavuus. Ja G + G sen hyvällä kestävyydellä ja toimivuudella tuntuu kuuluisalta, on kapasitiivinen kosketuspaneeli parempaan ja käytettynä matkapuhelimen tablet-laitteessa, älykkäässä kodissa, teollisessa ohjauksessa, auton GPS: ssä ja muissa laitteissa sekä G + G-kondensaattorilla. näytön kosketusnäyttö / näyttö / karkaistu lasi sopii täydellisesti tapa antaa parempi visio, kymmenen kosketus toiminto on myös erittäin suosittu.

G + G kapasitiivinen kosketuspaneeli mitä kanavia?

Keskitymme yrityksen kosketusnäyttöön T & K ja myynti, käyttäminen kosketusnäytön custom tapa myydä. Tärkein myynti on: G + G kapasitiivinen kosketuspaneeli, G + F + F kapasitiivinen kosketusnäyttö, P + G kapasitiivinen kosketusnäyttö, ja niin edelleen. Käyttäjät voivat olla matkapuhelimia, tabletteja, muistikirjoja, älykkäitä koti-, teollisuus-, autoteollisuuden GPS- ja muita laitteita.