Ominaisuudet ja sen soveltaminen

Ensimmäinen, Grafeeni materiaali profiili

Nyt maailman ei ole selkeää määritelmää Grafeeni. 2004 brittiläinen yliopisto Manchester tutkijat Andrei Heim ja Constantine Norfolkov löytyi yksikerroksinen Grafeeni (Grafeeni). Ne myönnettiin 2010 Nobelin fysiikanpalkinto työllään erinomaista tutkimusta Grafeeni materiaaleja. Siksi alkuperäisen Grafeeni vain viittaa yksikerroksinen hiiliatomia yhden rakenteen uutta materiaalia on ainoa carbon atom paksuus kaksiulotteinen materiaalia. Kuitenkin seurantatutkimuksia osoittavat, että sähkö luonteesta kaksi ja kolme, ja jopa kymmenen kerrosta hiiliatomien on myös omia erityisiä fyysisiä ominaisuuksia, 10 kerrosta hiiliatomien sisällä arkki grafiitti materiaalia nykyinen paksuus on määritelty Grafeeni väite on vähitellen tunnustettu tutkijat. Hiljattain perustettu Kiinan Metalsene unionin standardoinnin komitea totesi, 10 kerrosta hiiliatomien materiaalin paksuus kuuluu Grafeeni alueeseen.

Grafeeni on maaginen materiaali, kunhan lisäämällä hieman muita materiaaleja voi olla maaginen vaikutus, arvoinen materiaali alalla super aineistoja ””. Grafeeni paitsi ”ohuin, vahvin” thermal kapellimestarina on parempi kuin muu aineisto lämmön vaikutus. Grafeeni tutkijat voivat kehittää monenlaisia uusia materiaaleja, joihin erityisiä ominaisuuksia. Koska se on hyvin alhainen ominaisvastus electron muuttoliike on erittäin nopea, sen odotetaan voidaan kehittää ohuempi, nopeampi johtava pelimerkkejä, korvaa silicon. Koska grafeeni on pohjimmiltaan avoin, hyvä kapellimestari, se sopii myös avoin kosketusnäytöt, kevyt levyt ja jopa aurinkokennoja. Super kondensaattorit ja pelimerkkejä, on maailman keskittyä Grafeeni alan tutkimuksessa vaan myös huipentuma Grafeeni vallankumouksellinen kehitys tulevaisuudessa. Grafeeni ohjelman on oltava prosessi, joka ulottuu halvimpien kalliita. Halvempien sovellusten johtavuus Grafeeni käyttö kasvaa vuoden aikana kolme ja aurinkokennojen ja korvata silicon siru siru alue, vielä kestää kauan. "

Toiseksi tehdä Grafeeni

Grafeeni käytännön tuotteet on jaettu kahteen luokkaan: Grafeeni elokuva- ja Grafeeni jauhe. On olemassa monia tapoja valmistaa Grafeeni laboratoriossa (Katso kuva alla). Kuitenkin tapa massatuotantoon grafeeni on pääasiassa kahdenlaisia: käyttö Kemiallinen höyrypinnoitus metallipintaa kasvaa yhdellä kerroksella hinta on hyvin korkea, suuri alue Grafeeni filmimateriaalia; yksi on luonnon grafiitti kautta fysikaalisin tai kemiallisin murskaus, Grafeeni jauhe muodostumista. Grafeeni jauhe näyttää erittäin hieno musta-jauhe. Kotimaan Grafeeni jauhe ja Grafeeni elokuva on varustettu massa tuotantokapasiteetti, odotetaan useita teollisuuden sovellusten grafeeni on laajamittainen laskukiito. Korkealuokkainen materiaali, Grafeeni jauhe tuotantoprosessin, tutkimus ja kehitys teknologian ja laitteiden ovat erittäin tärkeitä, tuotannon työvoimakustannukset ovat hyvin pieniä. Vuotuinen tuotantokapasiteetti 50 tonnia Grafeeni jauhe liiketoiminnan tuotantoprosessi vain muutama työntekijä vain.

Kolmanneksi Grafeeni sovellus

1, hakemus Grafeeni elokuva

Matkapuhelin kosketa avataksesi Grafeeni elokuva sovelluksen ensimmäinen laukaus. Grafeeni elokuva vuonna 2014 valopilkku on kosketusnäytöllä 2015 joustava näyttö voi käyttää sähköistä on läpimurto. Tilastojen mukaan mobiililaitteen touch screen tuotanto vuonna 2015 saattaa olla jopa 36 miljoonaa neliömetriä. Tämä osoittaa myös markkinoiden tilan Grafeeni ITO elokuva jossain määrin. 2016 kotimaisten ja ulkomaisten yritysten voi olla joustava aurinkokenno läpimurto, 2017 voidaan tieteen ja teknologian laajamittaisen soveltamisen. ”On selvää Grafeeni elokuva aineet ovat olleet lääketieteen alalla on myös tehnyt läpimurron, saada parempaa arviointia.

2, Grafeeni jauhe application

Ns ”Grafeeni jauhe” onkin yksikerroksinen Grafeeni ja monikerroksinen Grafeeni seos jauhe. Sen soveltaminen on hyvin laaja.

A Grafeeni jauhe lisätään kaapeli, parantaa merkittävästi suorituskykyä johtavaa materiaalia, Kaapeli voittomarginaalit myös parantunut, markkinoiden mahdollisuus on erittäin suuri.

B Grafeeni jauhe sijaan sinkkioksidi RUOSTESUOJATTU pinnoite Grafeeni voi vaihtaa 50 osia sinkkioksidia, mikä tarkoittaa, että jos tulevaisuudessa Grafeeni eikä sinkkioksidi, pinnoite tonnilta korroosionestomenetelmänä voivat alentaa 1000 ja 2000 yuania; jotain muovia koska lisäksi grafeeni on thermal tehtävä.

C litium-ioni akku teollisuuden litium rautafosfaatti kuin power litium-ioni-akku on yksi eniten huolissaan siitä, katodi-materiaali on ollut heikko lämmönjohtavuus ongelma. On mahdollista parantaa litium rautafosfaatti jossain määrin sähkönjohtavuus käyttämällä tavallisia grafiitti jauhe, mutta ei päästä ihanteellinen tila. Jos käyttää Grafeeni jauhetta pinnalla litium rautafosfaatti muokata, voivat parantaa litium rautafosfaatti johtavuus, merkittävästi vähentää akun kestävyys siten parantaa akun korkea nykyinen kapasiteetti.

Sovellus on vain osa Grafeeni sovellusten alalla, sen sovelluksen tulevaisuudennäkymät ovat hyvin laaja tunnustama tiedeyhteisön kotimaassa ja ulkomailla. Siksi aktiivinen Grafeeni tuotanto- ja sovelluksen tutkimuksen kehittämiselle on strateginen aihe materiaaliseen tieteeseen ansaitsevat huomiomme.