Tilavuus Hipaista paneeli, voit valita oikein?

Nyt nopea kehitys Internet, enemmän kehittämä ja kosketa näytön myös seurata kehitystä jatkuvasti nousta valtaistuimelle kunniaksi. Nyt asumme eri matkapuhelin näyttö, suurten ja pienten näytön, pankin näytön liiketoimintaa sekä tehdasasetusnäytön ja suurten ja pienten mobiiliviihteen ostoskeskuksia, ostoskeskukset navigointijärjestelmä Palveluja ja niin edelleen, Keskustele elämästä kohtaamme näytön kyseisenä vuonna, pelkään, että voi lopettaa ja kosketusnäyttö näyttö monenlaisia elektronisia laitteita kova, yhteensä kuninkaana miten meidän pitäisi valita?

Kapasitiivinen kosketusnäyttö edut:

(1) kapasitiivinen kosketusnäyttö tarvitsee vain koskettaa, ei tarvitse signaalin paine luodaan.

(2) kapasitiivinen kosketusnäyttö tuotannossa vain kerran tai ei tarvitse korjata ja resistiivinen tyyppi korjattava säännöllisesti.

(3) kapasitiivinen kosketusnäyttö elämää enää, koska osien kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli ilman mitään liikettä. Resistiivinen kosketusnäyttö ylempi ITO elokuva on oltava riittävän ohut, joustava kumartua taustalla ITO elokuva.

(4) kapasitanssi tekniikka on parempi vastus tekniikka kevyt menetyksen ja järjestelmän virrankulutus.

5 kapasitiivinen tekniikkaa vaatteet vastus, pitkä käyttöikä, alhaiset huoltokustannukset: joten valmistajan kokonaiskustannuksia voidaan edelleen vähentää käyttäjä apu

Kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli on sovellettu eri laitteilla, paikannus yhden pisteen raita / analoginen hiiren Kaksoisnapsauta on perus-toiminto ja monen sormen liikkeen toiminnan tunnustaminen ja soveltaminen ja nykyinen markkinoiden kriisipesäkkeisiin. Kannettavat sovellukset käyttäjä voi vain käyttää laitetta yhdellä kädellä ja vain käyttää toisaalta niin on erityisen tärkeää tunnistaa eleitä tarttumalla, kääntäminen, venyttely, puristamalla, pyörivä, kuten kaatuminen useiden sormien