Kapasitiivinen kosketusnäytön näytön markkinatrendit

Nyt kapasitiivinen kosketuspaneeli markkinoilla voidaan jakaa kahteen peruskäyttöluokkaan. "Kapasitiivinen kosketuspaneeli" ja "suoran kosketuksen näyttöpinta".

Notebook-kosketuslevy on "sumea kosketus", jonka antureiden ensisijainen edustaja on enimmäkseen kaksinkertainen projektiokondensaattori, Synaptics, Alps ja ELAN.

Sitä vastoin "suoran kosketuksen näytön pinnan" tekniikan ja markkinoiden kanssa on paljon monimutkaisempaa, sillä tiedetään olevan kuusi perustavaa kosketustekniikkaa, noin 20 erilaista kosketustyyppiä; Kosketusmoduulin valmistajat ovat myös maailmanlaajuisia. On yli 150.

2011 - 2018 Kapasitiivinen kosketuspaneelin markkinatilanteen kaavio osoittaa, että vuonna 2007 touchpad 3,08 miljoonaa, tulot 1,3 miljardia dollaria ...

Kosketustekniikan kehityskehitys

2008 - 2017 Kapasitiivinen kosketuspaneelin markkinatekniikan sovelluskaavio osoittaa, että projektio Capacitive Touch Panel -näyttö on kapasitiivisen kosketuspaneelin markkinatekniikan valtavirta.

Kun iPhone, iPad ja muut tuotteet käyttävät projisointikondensaattoria (P-Cap) kosketustekniikan suosio, projektio Capacitive Touch Panel -tekniikka on tullut miljardien käyttäjien sydän tunne kokemusstandardeja: monipistesynkronointi kosketusnäyttö Ohjaus, erittäin kevyt kosketus, sileä Rajaton muotoilu, erinomainen optinen suorituskyky ja eniten huomiota täydelliseen käyttökokemukseen.

Projektiivisen kapasitanssitekniikan edut ja rajoitukset

Tuki rajoittamattomalle monikosketukselle, erittäin kevyelle kosketukselle (nollapaine), joka tukee "rajatonta" teollista muotoilua, optista näyttöruutua (taitekerrointa ITO), erittäin kestävä (kosketusohjain on erittäin hyvä suojauksesta) ilman Murskaamisen tai epäpuhtauksien vaikutukset, tämä sarja ilmeisiä teknisiä etuja, niin että lähes kaikki kuluttajat, kuten matkapuhelimet, tablet-tietokoneet, superkirjat käyttävät tai käyttävät tätä kosketusteknologiaa.

Kapasitiivinen kosketuspaneeli Tarpeettomasti sanoen, markkinoiden kehityksestä, projektio kapasitiivinen kosketusnäyttö on tullut kosketus teollisuudelle "hallitsija".

Kapasitiivinen kosketuspaneeli Kulutusvälineiden lisäksi sen soveltaminen vertikaalisilla markkinoilla on myös voimakas kehityssuuntaus etenkin lääketieteellisillä markkinoilla, pelimarkkinoilla ja tietolomakkeilla. Markkinoiden kysyntä MTBF-laitteille (keskimääräinen vikaantumisväli), monikosketus ja koskettaminen pelimarkkinoiden tarpeisiin monikosketuslaitteella, nollarajojen suunnittelun vaatimukset; Kapasitiivinen kosketusnäyttötietokysely markkinoiden laitteiden MTBF (keskimääräinen epäonnistumisaika) näiden markkinoiden kysynnän on vaihdettava kosketuslaitteiden projektiotekniikkaan.

Kapasitiivinen kosketuspaneeli Teknisen tason nykyisellä markkinatilanteella näillä markkinoilla vain projektioskondensaattori rajoittaa: kun näytön koko on suurempi kuin Tablet PC, laitteiden kustannukset näyttävät räjähtävän kasvun, suuren ohjaimen ja Suorituskyky on edelleen epävakaa.