Kapasitiivinen kosketusnäyttö myös paljon ihmisiä Tervetuloa!

Kuten aiemmin mainittiin, resistiivinen näyttö edullisin kustannuksin ja hyvä vastausominaisuuksiltaan monien low-end-asiakkaiden ominaisuuksista. Olipa kyse neljästä johtimesta tai viisijohtimisesta, niillä on täysin eristetty työympäristö, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin vaikeisiin ympäristöihin. Mutta resistiivinen näyttö ei ole ilman haittapuolta, resistiivinen kosketusnäyttö toimesta ei ole kapasitiivista mukavuutta, monta kertaa resistiivinen kosketusnäyttö on myös varustettu omistettu touch kynä käyttää ja joskus joskus on kuvattava sormet suorittaa toiminnan . Mutta tämä puute on myös joidenkin käyttäjien tarpeita, jotkut käyttäjät saattavat joutua vain käyttämään tiettyä resistenssikynää toimimaan, ja enemmän käytetään sisällön näyttämiseen eikä liukuvaan toimintaan, joten resistiiviseen kosketusnäyttöön liittyy myös paljon ihmiset tervetuloa.

Kapasitiivinen kosketuspaneeli, jolla on teräväpiirtonopeus ja suuri läpäisykyky, helppo käyttö ja sileät ominaisuudet, sai myös suurimman osan ihmisten kiitosta ja seurata. Nykyään kapasitiivinen kosketusnäyttö on yksi yleisimmin käytetystä kosketusnäytöstä, yleisimpiä monissa julkisissa paikoissa on kapasitiivinen kosketuspaneeli, on, että olemme hyvin perehtynyt matkapuhelimen tabletti valot kannettava laitteiden käyttäjä Capacitive Touch Panel.

Kapasitiivinen kosketuspaneelin periaatteena on kehon se kondensaattorina napsautettavaa käyttää ihmiskehon ja näytön kosketuksen vastaavan klikkaus tapahtuman verrattuna vastus näytön kautta painetta koskettaa tapaa, kapasitiivinen näytön toimintaa eniten Fast , sopusoinnussa käyttäjän tottumusten kanssa. Kapasitiivinen kosketusnäyttö käyttää ihmiskehon kondensaattorin elektrodina. Kun johdin ja ITO-työpinnan välillä on riittävän suuri kapasitanssi välikerroksen kanssa, nykyinen virtaus aiheuttaa Kapasitiivisen kosketuspaneelin toimintahäiriön. Käsineet tai kädessä pidettävät eristysesineet eivät reagoi koskettaessaan, koska materiaalin eristyksen kasvu on lisääntynyt.

Infrapuna-kosketusnäyttö määritetään mittaamalla infrapuna päälle ja pois määrittämään kosketusasento ja läpinäkyvällä ohjauslevyllä käytetyllä kosketusnäytöllä ei ole mitään tekemistä (jotkut eivät käytä mitään välilevyä). Siksi hyvän valonläpäisevyyden käyttäminen ja heijastamaton hoito saavat hyvän visuaalisen vaikutuksen. Infrapunapäästötilavuuden rajoituksen vuoksi infrapunasäteilyn aloittaminen on mahdotonta, joten kosketusnäytön resoluutio ei ole korkea.

Pinta-akustinen aalto tekniikka on erittäin vakaa ja pinnan akustinen aalto kosketusnäyttö säätämällä vaimennusaikaa aika-akselilla laskea sijainnin kosketusasento, joten sen tarkkuus on erittäin korkea. Pinta-akustinen aalto kosketusnäyttö on myös kolmas akseli (z-akseli), eli paineakseli - laskemalla vastaanotetun signaalin vaimennuksen vaimeneminen voi olla käyttäjän koko koskettaa näytön kokoa, jopa 25 tasoa voidaan jakaa . Mitä suurempi teho, vastaanotetun signaalin aaltomuodon vaimennus on laajempi ja syvempi kaikissa kosketusnäytöissä, vain pinta akustinen aalto kosketusnäyttö, jolla on käsitys kosketusnäytön suorituskyvystä.