Kapasitiivinen kosketuspaneeli Edut ja haitat käyttöön

Kapasitiivinen kosketuspaneelianturi-näyttö on nelikerroksinen komposiittilasiteline, sisemmän pinnan lasiseinä ja kerros johtavalla kerroksella päällystetty voileipä, uloin kerros on ohut kerros kerroslevyä. Kun kosketat ruutua sormella anturissa, kehon sähkökentässä ja kosketusnäytöllä sekä kosketusnäytön pinnalla kytkentäkondensaattorin muodostamiseksi suurtaajuusvirtaa varten, kondensaattori on suora johdin, joten sormet Kosketusnäytön neljästä kulmasta elektrodien virtaa ulos ja virta, joka kulkee neljän elektrodin läpi, on verrannollinen etäisyyteen sormesta neljään kulmaan. Ohjain laskee kosketuspisteen sijainnin laskemalla tarkasti neljä nykyistä suhdetta Verrattuna perinteiseen resistiiviseen kosketusnäyttöön Capacitive Touch Panel -etuja ovat seuraavat näkökohdat:

1. Toiminta uutuus. Kapasitiivinen kosketuspaneelin tuki monikosketus, intuitiivisempi käyttö, hauskempaa.

2, Ei ole helppoa koskettaa. Koska kapasitiivinen kosketuspaneeli on tunnistettava nykyisen kehon suhteen, vain ihmisen keho sen toimintaan, muiden esineiden kanssa ei kosketa vastaavaa, joten peruskäyttöä estää mahdollinen väärä kosketus.

3. Korkea kestävyys. Verrattuna resistiiviseen kosketusnäyttöön, Kapasitiivinen kosketuspaneeli pölyssä, vedessä, kulumisessa ja muissa suorituskyvyn näkökohdissa.

Kuten nykyinen laillinen punainen kosketusnäyttötekniikka, kapasitiivinen kosketuspaneeli, vaikka käyttöliittymä on upea, monikosketus, vain ihmiskeho ja muut edut, mutta samanaikaisesti sillä on myös seuraavat puutteet:

1. tarkkuus ei ole korkea. Teknisistä syistä myös kapasitiivinen kosketuspaneelin tarkkuus kuin resistiivinen kosketusnäyttö puuttuu. Ja voi käyttää vain sormeja syöttää, pienessä näytössä on myös vaikea saavuttaa monimutkaisempi käsin kirjoittamista.

2. Vaikutus ympäristöön. Lämpötila ja kosteus sekä muut ympäristötekijät muuttuvat, se aiheuttaa Kapasitiivisen kosketuspaneelin epävakautta tai jopa ajelehtia. Kuten käyttäjän käyttö samaan aikaan rungon lähellä oleva runko voi aiheuttaa ajelehtia, jopa täynnä väkijoukkoja aiheuttavat myös ajautumista. Tämä johtuu pääasiassa kapasitiivisen kosketuspaneelitekniikan toiminnasta, vaikka käyttäjän sormet lähemmäksi näyttöä, mutta näytöllä on paljon paljon enemmän kuin sähkökentän sormet samanaikaisesti, se vaikuttaa kosketusasentoon tuomita.

3. Korkeat kustannukset Lisäksi LCD-paneeliin liitetyssä kosketuslevyssä olevan kapasitiivisen kosketuspaneelin vaiheissa on vielä joitain teknisiä ongelmia, tuotto ei ole korkea, joten käytännössä lisätään Kapasitiivisen kosketuspaneelin kustannuksia.