Graphene-lämmön periaate

Grafeenijauhe dispergoidaan tasaisesti orgaaniseen liuottimeen ultraäänellä ja sekoitetaan, jolloin saadaan grafeeniliuos, jonka konsentraatio on 0,05 mg / ml - 0,5 mg / ml, ja grafeenipäällystetään tasaisesti orgaanisessa suodattimessa tai vesijärjestelmässä imusuodatuksella. Sitten erotetaan grafeenikalvo ja kalvo mekaanisella kuorinnalla, upottamalla tai orgaanisella liuottimella liuottamalla, jolloin saadaan grafeenikalvo, lisäämällä elektrodi grafeenikalvoon ja sovittamalla siihen jännite lämmön tuottamiseksi. Grafiinin ainutlaatuisten kaksiulotteisten nanorakenteiden ansiosta suuri sivusuhde ja korkea spesifinen pinta-ala edellä mainitulla valmistusmenetelmällä mahdollistaa yhtenäisen johtavan verkon muodostamisen grafeenilevyjen välillä, 1 - 10 V) voi tuottaa korkeampaa lämpöä .

Missä grafienia voidaan käyttää?

Voi käyttää fysikaalisia terapiavälineitä, helppo majoittaa lämpimän peiton, koristeelliset freskot ... ... graene-tuotteiden korkean "käsitteen" ihmiset ovat nopeasti päivittäisessä elämässä. 20:00, West Taihu tiede-ja teknologia Industrial Park Wujin Xintiandi Plaza, "grafieni tuotteen kokemus päivä" toimintaa, puisto yli 10 piirretyt yritykset toivat yli 30 erilaista siviilituotteita.

Graafisen maalauksen sanomalehteä, graafinen älykäs rannekoru on raportoitu, monet lukijat ilmaisivat vahvan kiinnostuksen. Eilinen kokemustoiminta, kohtaus täynnä ihmisiä.

Toimittajat kohtauksen nähdä, graphene älykäs fysioterapia vyötärö, graphene älykkäät puvut, ja polvi tyynyt, eristys Cup, sisustus maalaus, uusi tyyny ja muut päivittäiset tarpeet, määritellä uudelleen "lämpimät tuotteet." Heistä voidaan kuumentaa grafieenikuumennusmaalia 3 sekuntia, 10 sekuntia on selvää lämpöä, 10 neliömetriä sisäistä talvella vain grafienia lämmitysmaalaus ja yli puolet ilmastoinnin säästävästä sähköstä. Yi Si New Materials Technology Co, Ltd virkamies sanoi, graene maalaus käyttäen custom tavalla mukaan kuluttajien vaatimuksia, teki maisema maalaus, häät tai mainostaulut kukin mukaisesti koko hinta 800-2000 yuania.

Grafene-kodin tyynyn, auton tyynyn, lämminverhoilun sisäpinta, jne. Käytetään litiumparistoa varten lämmitykseen, voi olla USB-liitäntä lataukseen, turvallinen ja hyvä, helppo pestä, suunniteltu istuvien raajojen tunnottomaksi, talvi ei sisällä Lämmitys, Pitkäaikainen ajo ja muut ihmiset suunnitteluun ja kehittämiseen. Sulautettu raaka-aineen lämpöön, kaksiulotteisen hiilen kaupungeista, kuudenneksi grafeenin tuotantoyrityksiksi.

Grafene on materiaalin kevyin ja ohuin, paras johtavuus ja lämmönjohtavuus, vain noin 100 tuhannesosa hiuksista, vahvuus voi saavuttaa 200 kertaa teräksen, lämmityksen ja lämmityksen ilmeisten etujen alalla. Kaupunki vuonna 2011 perustaa ensimmäinen kotimainen tutkimusta alusta grafeniin - Jiangnan graphenen Institute, nykyinen kokoaminen grafeenien materiaalien ja jatkojalostus soveltamisesta 69 yritystä, alkukantainen koko teollisuuden ketju. Graphene-kosketusnäytöllä, kaapeleilla, superkondensaattoreilla, kulutustarvikkeilla ja muilla myöhemmillä sovelluksilla on johtava taso. Seuraava askel, kaupunki on valikoima grachene 2-3 teollisuuden suuntaan mahdollisimman pian ylävirtaan high-end sovelluksia, laajamittainen markkinoilla etsiä uusia läpimurtoja.

Samana päivänä Xinhua News Agency Kiinan taloustiedotusvirasto julkaisi usein "Graphene innovaatio-ja yrittäjyyden opas (2016)", painotti, että teollisen ketjun yhteistyöhön innovaatio, niin että kehitys grafieni materiaalit ja loppupään sovellukset tiiviisti integroitu sovelluksia.