5 syytä digitaalisten laitteiden tulevaisuudessa muuttuu Grafeeni materiaali

Monta kertaa teknologian vallankumous tulee materiaaleja, kuten muovi keksintöihin, jotka muuttavat ihmisten elämää kaikin tavoin. Tällä hetkellä grafeenin, koska uutta materiaalia on saanut paljon huomiota. Itse asiassa grafeeni on hiilen erittäin lujat, kevyt ja voidaan laajentaa ominaisuudet, voi muuttaa ulkonäköä digitaalisia tuotteita, tuntea ja jopa lomakkeessa. Alla me opimme lisää Grafeeni materiaali lopussa on jotain poikkeuksellista.

1. terästä kovempi

Vaikka LG G Flex korjaus pieniä naarmuja, se ei ole muuttunut heikkous matkapuhelin helposti. Jos digitaalisia tuotteita, kuten matkapuhelimia käyttää Grafeeni kuori tulevaisuudessa, koulutusjärjestelmistä järkähtämätöntä. American Chemical Society raportin mukaan Grafeeni n kovuus on 200 kertaa kertaa teräs, on luonnollisesti erittäin vahva kestävyys.

2. muokattavaksi kuten kumi

Tutkijat Columbian yliopistossa sanovat grafeeni on tiettyjä sitkeys ja venyttää 20 %. Grafeeni on todella taipuisaa materiaalia samanlainen kumi. Samsung on työskennellyt Grafeeni transistorit ja tuottaa joustava näytöt. Lisäksi grafeeni on kyyneltyä resistenssi, sen odotetaan käyttää vedenpitävä laitteiden uuden sukupolven.

3. kevyt ominaisuudet

Grafeeni on hyvästä sitkeydestä ansiosta se on ohut, venyttää avoimuutta. Tämä tarkoittaa, että jos luurin valmistaja voi käyttää tätä materiaalia voi tehdä luurin, kestävä, vedenpitävä paitsi myös tulla enemmän kevytmielistä.

4. uskomattoman akun

Olemme maininneet Grafeeni akku teknologian kehityksen artiklassa, ja hyvin todennäköisesti korvata litium-akut tulevaisuudessa uuden sukupolven akku standardeja. Tutkijoiden Northwestern Universityssä Yhdysvalloissa on onnistuttu kehittämään Grafeeni ja silicon-käyttöinen paristot, joka voi kestää enintään yhden viikon kestävyyttä 15 minuutin ilmaiseksi. Tietenkin jos tulevaisuuden matkapuhelin käyttää Grafeeni paristot, sitten viikon maksu ei enää unelma.

5. yhdistetty ihmisen elinten

Jarkko Pentti, Ph. D. Manchesterin yliopistossa todettiin, että grafeeni on biologinen yhteenliittäminen, mikä on erittäin myönteinen vaikutus puettavat testaukseen tarkoitettujen laitteiden osalta terve ominaisuudet. Käyttämällä grafeenin, anturi voi seurata ja kartoittaa ihmisen hermostoon, ja on mahdollista, että ”terveys” seuranta laitteiden ja sovellusten tulevaisuudessa.

Tulevaisuuden näkymät

Ottaa sanoi, niin paljon paljon ystäviä ajatella että grafeeni on kallista, ei oikeastaan, se on yksi halvimpia raaka-aineita, mutta se edellyttää uuden teknologian ”vauhdittaa” se. Tällä hetkellä Samsung väittää oppinut käyttää Grafeeni semiconductor elementtinä, IBM, SanDisk, Nokia ja monet muut teknologian yritykset keskittyvät Grafeeni (ja arvostetuista yliopistoista) ja uskoa, että pian näemme todellisen tuotteen ulos.