Mikä on Grafeeni näyttö ja miksi se tulee olemaan joustava älykkäiden laitteiden, tulevaisuus

Eilen kiinalainen valmistaja, jonka nimi kannata käytössä muutamia katseita esittämällä työ- ja joustavaan Android smartphone joka käyttää Grafeeni-näyttö.Keksintö on muotoiltu rannekoru ja ei ole ongelmia itse kietoutumisen naisen käsi, esimerkiksi. Tällä Hangon ominaisuus muistutti, johtava smartphone päättäjien jo joustavat näytöt massatuotantoon, mutta haluavat silti sisällyttää ne laitteet, jotka ovat täysin tasainen ja YK: n taipuva. Se herätti kiinnostusta koskaan nähnyt käytössä ennen pala teknologiaa, joka on Grafeeni näyttö.

Mikä on Grafeeni?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future

Grafeeni on puhdasta hiiltä. On vain yksi atomi paksu grafeeni on ohuin, kevyin, vahvin, avoimimmista ja Viimeisin lämpöä ja sähköä johtavaa materiaalia tutkijoiden tiedossa. Lopullinen Super materiaalia, joka sekoittaa perinteisiä metalleja ja muovia, voisi tulevaisuuden kannalta aivan kirjaimellisesti kaiken! Kuten carbon on Kemiallinen perusta kaikkien tiedossa elämää maapallolla, ja runsaasti grafeeni on visioi futurologit teoriassa rajaton määrä sovelluksia ekologinen, kestävä ratkaisu.

Grafeeni tutkimus on ollut erityisen menestyksellisestä elektroniikka- ja biotekniikan aloilla, vaikka on vielä työtä jäljellä ennen elementti voidaan valmistaa turvallisesti ja kustannustehokkaita. Kehitys tähän suuntaan varmasti etenee vuodesta 2012, kun tärkeä tieteellinen löytö ehdotti vähemmän myrkyllisiä tavaksi saada laadukkaita Grafeeni, ei ole yllätys, että näyttää valmistajista, sekä muut teknologian yritykset, voimakkaasti kiinnostunut materiaalia.
Eilen merkitsee ensimmäistä kertaa olemme nähneet Grafeeni käytetty joustava smartphone näyttö, tavalla, joka tekee paitsi näyttö, mutta koko laite täysin taipuva. On selvää joustava älykkäitä laitteita, jotka voidaan kuluneet tai fiksu suunnittelijat kokeilivat tulevaisuuden osallistuu Grafeeni lisäksi entuudestaan muovi OLED-tekniikka käyttää Samsung, LG ja Apple älypuhelimet ja smartwatches soveltamista. Joten tässä on informatiivinen katsoa mikä Grafeeni näyttö on juuri nyt yhdessä sen kyseenalaista lähitulevaisuudessa.

Mikä Grafeeni-näyttö?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future
Ensimmäisen joustava Grafeeni näyttö (kuvassa) oli prototyped syyskuuta 2014 kumppaneina toimielintemme-Cambridgen yliopiston Grafeeni Center- ja UK-yritys Plastic Logic. Se oli yksivärinen näyttö, joka on samanlainen kuin e-lukijat. Keksintö saattaa vaikuttaa pieneltä, mutta se on olennainen askel kohti puettavat ja joustava älykkäiden laitteiden, tulevaisuus on varastossa.

Tämä erityisesti näyttö, ja mahdollisesti muiden, sitä seurannut – kuten Kiinan älypuhelin näimme eilen-toimii aktiivi matriisi elektroforeesi periaatteella. Se käyttää Sähkökenttä lähtö kuvia kautta uudelleen järjestäminen hiukkaset ratkaisu. Emulsio-käsitellyt Grafeeni elektrodi kerros on talletettu onto joustava muovi paneeli ja syövytetty kanssa virtapiirit. Ei luontainen vaadita käyttäen lasilevyjen, mikä tarkoittaa Grafeeni näyttää ei määrätä sellainen vaikutus vahinkoa lasikattoisessa näytöt.

Lisäksi tällainen näyttö olisi helpompi tuottaa kuin Joustava OLED näyttöjä, koska sen backplane-sähkö kerros, joka toimittaa virtaa järjestetään uudelleen näyttö hiukkasia-voidaan tuottaa matalan lämpötilan prosessi (on alle 100 ° C/212 ° F), joka minimoi tuotto riskin ja vähemmän resursseja edellyttävät valmistus. Kuitenkin smartphone Grafeeni näyttää saattaa käyttää elementtejä LCD ja OLED-tekniikka antaa sellaista värit ja virkistystaajuudella tarvitaan riittävä käyttäjän kokemus. Tämä vaikeuttaa väistämättä tuotannon hieman.

Noin viisi kuukautta myöhemmin, tutkijat Manchesterin yliopistossa ja Sheffieldin yliopiston käyttöön osittain läpinäkyvä, Grafeeni LED-näyttö, joka on joustava Grafeeni näytöt, jotka päätyvät tulevaisuudessa mobiililaitteisiin perusta. Koska vain 10-40 atomien paksuinen, se säteilee valoa koko sen koko pinta ilman tarvetta taustavalo.

Kun Grafeeni näytöt tulossa älypuhelimet?

Emme tiedä! Tällä hetkellä, grafeeni on liian kallista käyttää kannabishartsia kosketusnäyttö näyttää. Ja lisäksi on paljon tehtävää ennen kuin Grafeeni näytön voi kilpailla hienosti LCD tai OLED-näyttö, mitä kuvanlaatu. Näin ollen tuonti smartphone näytöt on todennäköisesti aloittaa tasolla kosketa näytön ohjaimet.
Lopussa 2014, tutkijat University of Surrey ja Trinity College, Dublin kehittänyt "yksinkertainen, skaalautuva ja edullinen menetelmä luoda hybridi elektrodit yhdistämällä Grafeeni (ja avoin ja johtavaa ominaisuudet) ja hopea nanolankojen. Heidän accomplishent on vähentää nanolankojen tarvitaan tuottamaan touch screen kerros yli 50 kertaa, mikä yksinkertaistaa tuotantoprosessia. Tämä keitos voisi korvata indium tinaoksidiksi layer-tekniikkaa, joka on käytössä, vaikka emme vielä nähdä se näy kulutuselektroniikan laitteet.