Grafeeni oksidi keskeyttäminen

Grafeeni oksidi keskeyttäminen
Keskustele nyt
Tuotetiedot

1Tyyppi:SE3122SE3522SE3521

2OMINAISUUDET

)1)On runsaasti happea sisältäviä toiminnallisia ryhmiä, kuten hydroksyyli ryhmä, karboksyyli ryhmä ja epoksi ryhmä.

)2)Voidaan helposti vartetut tai muutettu ja in situ-polymerisaatio tai integrointi polymeeriset komposiitit, siis kartuttaa hyvä sähkö- ja lämmönjohtavuus sekä mekaaninen vahvistaminen matriisit.

)3)SE3122 ja SE3522 on hyvä hajonta vedessä,yksikerroksinen korko>90 %,joka voidaan liuottaa vettä ravistelemalla hieman;Hoidon jälkeen SE3521 on sama hajonta veden SE3122 ja SE3522.

3SOVELLUKSET

Käytä polymer komposiitit, kuten muovi-, hartsi-, kumi, Kuitukomposiitit myös rakenneaineiden anodi ja katodi Li-ion akut, Grafeeni thermal johtavalla elokuvan ja catalyst lastaus.

4TEKNISET TIEDOT

Tyyppi

Tekniset tiedot

Ulkonäkö

Kiinteää sisältöä)%)

partikkelikoko)D50 = μm)

pH

PH valvova menetelmä

Packaginga

Tavaramerkit

SE3122

Musta keskeyttäminen

0,8 % ±0. 2 %

10±2

≈1.8

Käytön perusteet kuten:NaOH, KOH ja ammoniakkia (suosittelen asiakas muuttaa)

1L,3L,5L,30m,200L,1T suljettu tynnyri

Vakaa

SE3522

Musta keskeyttäminen

1 % ±0. 2 %

2.3±0.2

≈1.8

Vakaa

SE3521

Ruskea keskeyttäminen

6,5 % ±0. 5 %

2.5±0.5

≈0.5

Kerroksittain

5KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Asianmukaista suojavaatetusta ja suojakäsineitä välttää suoraa yhteyttä laitokselle. Ihokontaktin sattuessa huuhtele paljon vettä. Store tiiviisti suljettuna astioissa 6 kuukautta säilyvyysaika, on suositeltavaa käyttää mahdollisimman pian jälkeen sinetöinnin purkamista. Altistuvat pitkään johtaa: pinta hajonta elokuvan; adsorptio pöly epäpuhtauksien muuttuu kiinteää sisältöä, pH, puhtaus ja muita fyysisiä ominaisuuksia;Ehdotettu säilytyslämpötila on 5-35 ℃, kun lämpötila on liian korkea, vesi haihtuu ja piippu laajenee vaikuttaa tuotteen kiintoainepitoisuuden, mutta se ei vaikuta itse tuotteen;Pysy kaukana voimakas pelkistin ja polttoaineet.

6LIIKENNE

Rajoittamaton tavarat. Vältä auringonsäteilyn, sade, vuoto ja tarrat pois. Heitto on kielletty. Lastata ja purkaa huolellisesti suojata vahingoilta. Pysy kaukana syttymislähteitä tai lämmön. Ei saa kuljettaa ja syövyttäviä aineita.

Kommentti: Tuotetta koskevista eritelmistä voi olla asiakkaan tarpeen mukaan.

Kuudes osa Inc on yksi ylimmän tason Grafeeni oksidi keskeyttäminen valmistajat ja toimittajat, ja myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa tuoda Grafeeni oksidi keskeyttäminen meiltä.
Tutkimus