Grafiittioksidi

Grafiittioksidi
Keskustele nyt
Tuotetiedot

1 , TYYPPI : SE2430W, SE2431W

2 , OMINAISUUDET

( 1 ) oltava runsaasti happipitoisia funktionaalisia ryhmiä, kuten hydroksyyliryhmä, karboksyyliryhmä ja epoksiryhmä.

( 2 ) Voidaan helposti siirtää tai muunnella in situ-polymeroinnille tai integroitumiselle polymeeristen komposiittien kanssa, jolloin saadaan hyvä sähköinen ja lämmönjohtavuus sekä mekaaninen vahvistus matriiseihin.

( 3 ) Helppo hioa grafienioksididispersioon ja muodostaa ohutkalvo.

3 , SOVELLUKSET

Käytetään polymeerikomposiitteihin, kuten muoviin, hartsiin, kumiin, kuitukomposiiteihin, myös li-ion-akkujen anodi- ja katodimateriaaleihin, grafeenin lämpöä johtavaan kalvoon ja katalysaattorin kuormitukseen.

4, VAATIMUKSET

Tyyppi

tekniset tiedot

Ulkomuoto

Kiinteä sisältö ( % )

pH

H20 ( paino% )

Viskositeetti ( mPa · S )

Absorbanssisuhde

A230 / A600

C ( paino% )

O / C-moolisuhde

SE2430W

Ruskea tahna

45 ± 5

≥1.2

-

≥2000

≥45

47 ± 5

0,6 ± 0,1

SE2431W (Research)

Musta tahna

50 ± 5

≥1.2

-

-

5 ~ 30

47 ± 5

0,5 ~ 0,6

5 , KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Käytä sopivia suojavaatteita ja suojakäsineitä, jotta vältät suoran kosketuksen ruumiin kanssa. Jos ainetta joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Säilytettävä tiiviisti suljetuissa säiliöissä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa ja pidettävä erillään sytytyslähteistä tai lämmöstä. Pysy kaukana voimakkaasta pelkistimestä ja palavista aineista.

6 , KULJETUS

Rajoittamaton tavara. Vältä samentumista, sateita, vuotoja ja tarroja. Heitto on kielletty. Lataa ja purkaa varovasti vaurioiden varalta. Pysy kaukana sytytyslähteistä tai lämmöstä. Ei voida kuljettaa syövyttävillä materiaaleilla.

Huomautus: Tuotteen tekniset tiedot voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan.


Sixth Element Inc on yksi huipputason grafiittioksidien valmistajista ja toimittajista, ja myös ammattimaisesta yrityksestä ja tehtaasta, on tervetullut tuomaan meiltä grafiittioksidituotteita.

Tutkimus