Tehostustyyppi Graphene

Keskustele nyt
Tuotetiedot


1 , TYPE: SE1430

2 , OMINAISUUDET

( 1 ) Pieni lisäys voi suuresti parantaa komposiitin mekaanisia ominaisuuksia. Esimerkiksi 0,02%: n tilavuuden lisäys voi olla 100%: n lisäys iskunvahvuuden ja 50%: n lisäyksen tyydyttymättömän polyesterihartsin taipumisnopeuden kasvaessa.

(2) Helposti levitettävä ja maadoitettava.

3 , SOVELLUKSET :

Käytetään polymeerikomposiitteiden, kuten muovin, hartsin, kumin, lasikuidun ja hiilikuitukomposiittien, vahvistamiseen.

4, SPICIFICATIONS:

Tyyppi

tekniset tiedot

Ulkomuoto

pH

 

hana  

tiheys
( G / cm3)

erityinen  
pinta-
alue
( M2 / g )

H20
( Paino% )

Hiukkanen
koko
( D50, μm )

C
( Paino% )

O
( Paino% )

S
( Paino% )

Metalli  
ioni
( Ppm )

SE1231

Musta
jauhe

≥3

0,1

≥180

4.0

10.0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

100

5 , KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Käytä sopivia suojavaatteita ja suojakäsineitä, jotta vältät suoran kosketuksen ruumiin kanssa. Jos ainetta joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Käytä asianmukaisia keinoja välttää pölyä. Pidä tuuletus ja asenna pölynkerääjät hengitysteiden välttämiseksi. Lataa ja purkaa varovasti vaurioiden varalta.

Säilytettävä tiiviisti suljetuissa säiliöissä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa ja pidettävä erillään sytytyslähteistä tai lämmöstä. Pysy kaukana voimakkaasta pelkistimestä ja palavista aineista. Varmista, että pakkauksissa ei ole vaurioita tai vuotoja. Avaa pakkaus avaamalla tuote välittömästi. Osittain käytettyjä pakkauksia on tiiviisti tiivistettävä. Tuote on kosteutta herkkä. Jos tuote imeytyy kosteuteen joko pakkauksen tai avoimen varastoinnin vahingoituksen vuoksi, kuivaa tuotetta useita tunteja 80 ° C: ssa kosteutta vapaan tilan saavuttamiseksi.

6 , KULJETUS

Itsesuodatustestin tulosten mukaan, kun ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on enintään 3 m3. Vaaraluokka: ei yhtään, YK-luokitus: ei mitään, pakkausmerkintä. Jos ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on yli 3 m3, vaaraluokka 4.2, YK-numero 3088, pakkausmerkintä, itsekuivaava aine, pakkausryhmä: III. Toimitusnimi: itsestään kuumeneva orgaaninen kiinteä aine, ei luokiteltu.

Tuotteen säilyvyys on 3 vuotta, jos se säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa ehjänä.

Huomautus: Tuotteen tekniset tiedot voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sixth Element Inc on yksi ylimmän tason parannustyyppisistä grafeenien valmistajista ja toimittajista, sekä ammattimaisesta yrityksestä ja tehtaasta, joka on tervetullut tuomaan lisälaadun tyyppisiä grafiogeenituotteita meiltä.

Tutkimus