Sähköinen ja lämpöjohtotyyppi Graphene

Sähköinen ja lämpöjohtotyyppi Graphene
Keskustele nyt
Tuotetiedot

1 , TYPE: SE1231

2 , OMINAISUUDET

(1) Alhaisempi suodatusarvo kuin johtavalla hiilimustalla.

(2) Helppo käsitellä ja levittää erittäin ohut tasorakenne.

(3) 1-3%: n tilavuuden lisäystä ehdotetaan johtaville päällysteille.

(4) Voidaan käyttää positiivisena ja negatiivisena materiaalina lisäaineena litiumioniakussa akun kapasiteetin, pyöräilyajan ja nopeusominaisuuksien lisäämiseksi.

(5) Korkea lämmönjohtavuus voidaan yhdistää PA6: n, PC: n ja muiden materiaalien kanssa lämpöä johtavien komposiittien valmistukseen.

3 , SOVELLUKSET : Käytä pinnoitteita, painovärejä, polymeerejä, paristoja, lämpöä johtavia geelejä ja LEDiä.

4 , TEKNISET TIEDOT :

Tyyppi

tekniset tiedot

Ulkomuoto

pH

hana
tiheys
(G / cm3)

erityinen
pinta-
alue
(M2 / g)

H2O
(Paino-%)

Hiukkanen
koko
(D50, um)

C
(Paino-%)

O
(Paino-%)

S
(Paino-%)

sähkö-
johtokyky
(S / m)

cl
(Ppm)

Metalli
ioni
(Ppm)

SE1231

Musta
jauhe

7,0 ~ 8,0

<>

≥120

<>

≤10.0

> 98

<>

<>

> 4000

<>

<>

5 , KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Käytä sopivia suojavaatteita ja suojakäsineitä, jotta vältät suoran kosketuksen ruumiin kanssa. Jos ainetta joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Käytä asianmukaisia keinoja välttää pölyä. Pidä tuuletus ja asenna pölynkerääjät hengitysteiden välttämiseksi. Lataa ja purkaa varovasti vaurioiden varalta.

Säilytettävä tiiviisti suljetuissa säiliöissä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa ja pidettävä erillään sytytyslähteistä tai lämmöstä. Pysy kaukana voimakkaasta pelkistimestä ja palavista aineista. Varmista, että pakkauksissa ei ole vaurioita tai vuotoja. Avaa pakkaus avaamalla tuote välittömästi. Osittain käytettyjä pakkauksia on tiiviisti tiivistettävä. Tuote on kosteutta herkkä. Jos tuote imeytyy kosteuteen joko pakkauksen tai avoimen varastoinnin vahingoituksen vuoksi, kuivaa tuotetta useita tunteja 80 ° C: ssa kosteutta vapaan tilan saavuttamiseksi.

6 , KULJETUS

Itsesuodatustestin tulosten mukaan, kun ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on enintään 3 m3. Vaaraluokka: ei yhtään, YK-luokitus: ei mitään, pakkausmerkintä. Jos ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on yli 3 m3, vaaraluokka 4.2, YK-numero 3088, pakkausmerkintä, itsekuivaava aine, pakkausryhmä: III. Toimitusnimi: itsestään kuumeneva orgaaninen kiinteä aine, ei luokiteltu.

Tuotteen säilyvyys on 3 vuotta, jos se säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa ehjänä.


Huomautus: Tuotteen tekniset tiedot voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sixth Element Inc on yksi huipputason sähkö- ja lämpöjohtotyyppisten grafeenien valmistajista ja toimittajista, sekä ammattimaisesta yrityksestä ja tehtaasta. Tervetuloa tuoda meiltä sähkö- ja lämpöjohtotyyppisiä grafeenituotteita.

Tutkimus