Korroosiosuojaryhmän grafieni

Korroosiosuojaryhmän grafieni
Keskustele nyt
Tuotetiedot

1 , TYYPPI: SE1132

2 , OMINAISUUDET

(1) voivat muodostaa tiheän fysikaalisen eristyskerroksen johtuen korkeasta spesifisestä pinta-alasta ja grafieenin ohutstä tasomaisesta rakenteesta.

(2) Auttaa aktivoimaan sinkkijauhepäällysteen ja tuottamaan synergististä vaikutusta grafeenin hyvästä sähkönjohtavuudesta johtuen. Voivat sekä vähentää sinkkijauheen annostelua maali- kalvossa että parantaa maalikalvon katodisuojaa parantaen siten maalikalvon korroosionestotehoa.

(3) Parantaa päällysteen tarttumista, vähentää maalikalvon paksuutta, tehdä kalvon kulumiskestävyydestä pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.

3 , SOVELLUKSET : Soveltuu kaikentyyppisille (raskaille) korroosiota aiheuttaville päällysteille, kuten epoksihartsilla pohjamaalilla, (kromi-free) dacromet-pinnoitteella.

4 , TEKNISET TIEDOT

Tyyppi

tekniset tiedot

Ulkomuoto

pH

hana
tiheys
( G / cm3 )

erityinen

pinta-

Alue ( m 2 / g )

H20
( Paino%)
% )

Hiukkaskoko
( D
50 ,
Μm )

C
( Paino%)
% )

O
( Paino%)
% )

S
( Paino%)
% )

 

Cl (
ppm
)

SE1132

Musta jauhe

7,0 ~ 8,0

0,1

180

1.0

10.0

> 93

3

0,2

20

5 , KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Käytä sopivia suojavaatteita ja suojakäsineitä, jotta vältät suoran kosketuksen ruumiin kanssa. Jos ainetta joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Käytä asianmukaisia keinoja välttää pölyä. Pidä tuuletus ja asenna pölynkerääjät hengitysteiden välttämiseksi. Lataa ja purkaa varovasti vaurioiden varalta.

Säilytettävä tiiviisti suljetuissa säiliöissä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa ja pidettävä erillään sytytyslähteistä tai lämmöstä. Pysy kaukana voimakkaasta pelkistimestä ja palavista aineista. Varmista, että pakkauksissa ei ole vaurioita tai vuotoja. Avaa pakkaus avaamalla tuote välittömästi. Osittain käytettyjä pakkauksia on tiiviisti tiivistettävä. Tuote on kosteutta herkkä. Jos tuote imeytyy kosteuteen joko pakkauksen tai avoimen varastoinnin vahingoituksen vuoksi, kuivaa tuotetta useita tunteja 80 ° C: ssa kosteutta vapaan tilan saavuttamiseksi.

6 , KULJETUS

Itsesuodatustestin tulosten mukaan, kun ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on enintään 3 m3. Vaaraluokka: ei yhtään, YK-luokitus: ei mitään, pakkausmerkintä. Jos ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on yli 3 m3, vaaraluokka 4.2, YK-numero 3088, pakkausmerkintä, itsekuivaava aine, pakkausryhmä: III. Toimitusnimi: itsestään kuumeneva orgaaninen kiinteä aine, ei luokiteltu.

Tuotteen säilyvyys on 3 vuotta, jos se säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa ehjänä.

 

Huomautus: Tuotteen tekniset tiedot voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sixth Element Inc on yksi ylimmän tason korroosionkestävistä grafiogeenien valmistajista ja toimittajista, sekä ammattimaisesta yrityksestä ja tehtaasta, joka on tervetullut tuomaan meiltä korroosionkestäviä grafiogeenituotteita.

Tutkimus